A világón sok felé halható "égi hangok" mik lehetnek? Vajon tényleg igaz lehet hogy idegen megszállás előjelei?
Én az égből már régóta hallok ilyen hangokat.
- Csirip.
- Brr.
- BRR!
- Az anyádnak a picsháját, nem nyílik az ejtőernyő!
A "Brr" nekem is gyanús, mert ha a földön hallok motorzúgást, akkor tudom, hogy autó, de a levegőben csakis űrhajók lehetnek!
Ha megszállni akarnának, már rég megtették volna.
Ezen kívül szerintem az ide látogató idegenek sokkal fejlettebbek mentálisan is, mint az emberek, és nem céljuk a megszállás. Az emberek magukból indulnak ki, mikor ezt feltételezik. Nézz körül a világban, mit csinál az ember? A saját faját öldösi. Nyilván az sem véletlen, hogy a felsőbb hatalmak titkolják az idegenek létezését, már amennyire még lehet. Máskülönben egy csomó idióta ember már támadási tervet dolgozna ki...
Javaslom, előbb egy kicsit művelődj! Majd ha képes leszel 3 sort leírni kevesebb, mint 10 helyesírási hibával, akkor már elég intelligens leszel ahhoz, hogy belásd, miért is butaság az, amitől félsz.
Addig pedig nyugodtan olvasgasd az UFO magazint, meg a Hihetetlen-t, nézd az Enigmákat, elvégre valamiből ezeknek az áltudományos marhaságok szerkesztőinek is meg kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!