Milyen anyagból lehetnek az ufók?
Figyelt kérdés
UFO=Undefined Flying Object=Azonosítatlan Repülő Tárgy=csészeajj=abban vannak az ufóknautákok
ezt azért írtam le nehogy valaki az "ufó" alatt lényt értsen.
2016. máj. 13. 21:35
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
allitolag van egy feltetelezes h ugyan olyan lehet mint a boszniai piramisok kulso boritasa...remelem vagod mirol beszelek
3/15 anonim válasza:
Fémedényből, továbbá: Oxygen 38.8 kg 25.5% Carbon 10.9 kg 9.5% Hydrogen 6.0 kg 6.3% Nitrogen 1.9 kg 1.4% Calcium 1.2 kg 0.2% Phosphorus 0.6 kg 0.2% Potassium 0.2 kg 0.07%
5/15 anonim válasza:
A Roswelli esetnél a szemtanúk a mai emlékező fémre hasonlító tulajdonságú darabokról számoltak be.
A nácik első UFO-i valószínű a repülőgépeiknél alkalmazott anyagokból készülhettek.
6/15 anonim válasza:
Mivel máshova már leírtam, így most bemásolom ide is, ugyanis sok kérdezö elfelejt valamit. Nem csak egy darab idegen faj van, hanem sokmillió. Megtippelni sem lehet a világegyetemben létezö idegen fajok számát, legyen az értelmes, vagy nem. Legyen az hosszútávú utazásokra képes faj vagy nem. Mi is csupán egy faj vagyunk a sok közül. Határozottan kijelenthetö, hogy mivel nem egy darab idegen faj él a világűrben és nem egy darab jár a földre, hanem több, így nem lehet egységes választ alkotni. Egyesekre jellemzöek a kérdésedben leírtak, míg másokra egyáltalán nem. De olyanok is vannak, akikre csak kevésbé jellemzö. Egyesek féreglyukakon gyözik le a távolságot, míg mások térhajtóművel, mások, más technológiával. Egyes idegen fajok így néznek, ki, más fajok pedig úgy. És órákon keresztül lehetne sorolni a különbségeket. Nincs egységes sztenderd. Minden faj más, másfajta jellemzökkel. Hasonlóan, ahogy az embertípusok között is akadnak eltérések. Ez nem megkülönböztetés, vagy rasszizmus, mielött bárki lepontozna, ez csak a világ sokszínűsége. Képzeljétek el, ha a föld is ilyen sokszínű, milyen sokszínű és változatos lehet a világegyetem. Tehát például egy olyan kérdésnek sincs semmi értelme, hogy pl "Milyen anyagból lehetnek az ufók?". Lehet 1, 2, 3, vagy akármennyi, hisz az idegen fajokat kb semennyire sem ismerjük.
7/15 A kérdező kommentje:
Én mint mondtam általánosságban kérdezek!Tisztában vagyok hogy sok faj van, tartom is párral a kapcsolatot, leginkább most a reptoidok csatahajóinak az anyagáról szeretnék többet megtudni mert kifejezetten ellenálló.
2016. máj. 13. 22:19
8/15 anonim válasza:
A reptoidok nem osztják meg senkivel sem az űrhajóborításukat. Az generálja például a rendkívül erös védelmi pajzsot és ha kiadnák, akkor a pajzs kódját feltörhetnék és megszűnne a védelmük.
9/15 anonim válasza:
Azonosítatlan Repülő Tárgy ≠ csészeaj
Azonosítatlan repülőtárgy lehet egy olyan drón is amit te építesz a sufniban!
10/15 anonim válasza:
Nem árulom el, mert akkor bárki utánépíthetné UFO-mat, amivel ide jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!