A CNN-en élő adásban repült el egy UFÓ?
Az argentín C5N tévé műsorvezetője döbbenten fedezte fel a kivetítőn, hogy egy UFO repült bele az élő közvetítésbe…
2018. október 10-én, szerdán, az argentín C5N News tévé műsorvezetője Mariela Fernández egy meteorológussal beszélgetett arról, hogy milyen idő várható. Mindezt élőben, egy jókora kivetítő előtt tették, ami a várost mutatta madártávlatból egy toronyházon elhelyezett kamerán keresztül. Váratlanul egy fényes, különös alakú tárgy bukkant fel az égen, ami a kivetítőn is jól látható volt. Ettől a műsorvezető láthatóan ledöbbent, majd izgatottan odaugrott és a karjával hadonászva mutatta a különös repülő alkalmatosságot.
“Ez nem egy repülőgép…” – mondta Mariela Fernández döbbenten. https://www.youtube.com/watch?v=IBiUugSxrC0&feature=youtu.be
Mindez élőben, ráadásul egy óriás kivetítőn a tévében! Ilyen döbbenetes véletlenek ritkán adódnak. A technikusok rendkívül gyorsan kapcsoltak, egy ilyen ziccert nem lehet kihagyni! Egy perc múltán már szólt is a háttérben az X-akták zenéje…
Egyszer én is csináltam ilyen ufós videót. 2 napig volt nyilvános youtubeon, de úgy elterjedt, hogy nem csak a fókuszban és a híradóban volt benne, hanem külföldi csatornák, lapok is lehozták.
Ne higgy el semmit, amit nem a saját szemeddel látsz. De még azt is kérdőjelezd meg, amit a saját szemeiddel látsz.
Látom komolyan veszed ezt. Mivel fos a kivetítő minősége,ezért nem tudom.
Lehet,hogy egy drón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!