Szerintetek UFO-t láttam vagy csillagot?
Figyelt kérdés
Teliholdkor egy hatalmas csészealjat láttam repülni, szerintetek az az volt? hisztek a létezésükben?2019. jún. 17. 22:59
1/10 Blink# válasza:
Én hiszek bennük, láttam is 2 alkalommal és azért vagyok biztos benne meet távcsõvel is megnéztem és repülõ SEM csillag nem lehettet
2/10 anonim válasza:
Lehet, mert a csésze pedig itt koppant a betonon.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor tehát igaz. Az emberek a vallás miatt akarják eltitkolni őket? mert kiskoromban láttam egyet, sokáig rémálmom volt és remegtem. Ma pedig újra átéltem a kiskori traumát...felettem repült el egy. Egyből futottam a paprikasprayért
2019. jún. 17. 23:54
4/10 anonim válasza:
A kockacukor meg a tejszínhab hatásosabb!
5/10 anonim válasza:
A paprika spré hatástalan ellenük, a legjobb védekezés, ha nem hiszel bennük s nem jelenik meg, még egy mohamedánnak sem jelent meg Jézus, s egy kezeszténynek sem Mohamed.
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek hogy lehet védekezni ellenük?
2019. jún. 18. 09:39
7/10 anonim válasza:
Úgy lehet védekezni,hogy abba hagyjuk ezeket az UFO-dolgokat,és akkor a fekete öltönyösök sem látogatnak meg.
8/10 anonim válasza:
Kevesebb alkohol vagy anyag lehet hatásosabb lenne ellenük
9/10 anonim válasza:
Ha valóban léteznek olyan fejlett az intelligenciájuk, hogy nem tudsz védekezni ellenük . Egyszer talán en is láttam egyet , ha így van akkor megfigyelnek minket . Vagy figyelnek , vagy segítik a tudományos fejlődésünket, vagy az erőforrásainak kellenek , elvileg ez a 3 oka lehet amiért ide látogatnak . Szóval félni felesleges mert mar nem élnénk ha bántani akarnának , a Földet akarnák.
10/10 anonim válasza:
Én 3x láttam már az égen.
Amikor először láttam UFO-t egy táborban voltam Balatonnál. Tiszta volt az ég, nappal volt. Én meg feküdben az árnyékban és néztem az éget. Csak annyit vettem észre, hogy nagyon nagyon magasan, repülnek űrhajók(alakjuk úgy nézett ki, mint a Star Trek jelvény), majd eltűnnek, aztán megint felbukkantak.
Másodjára mikor láttam, este volt, egy réten voltunk az ismerőseimmel, és láttuk az égen, akkor az nagyon ijesztő volt, harmadjára már gyönyörködtem.
Éppen az emeleten Voltam (az egyik baratomnál) és este a tetőablakon néztem fel az égre, vihar után. Amikor másnap haza mentem, öcsém is beszámolt a jelenségről. Egyeztek a véleményeink, hogy is nézett ki az űrhajó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!