Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi emberek mert nem elunk...

Mi emberek mert nem elunk egyutt ugy a termeszettel mint az osszes tobbi eloleny a Foldon?

Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 23:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%

Az egós elme miatt.

Valójában nincs különbség egy tölgyfa és egy ember között. Az ég világon semmi. Maga az egó hozza létre ezt a hitet. Az egó hiszi magát többnek bárminél is.

2019. jún. 14. 23:55
 2/21 A kérdező kommentje:

Az oroszlannak is van ego-ja.

De rendben, hogy alakult ki ez a folyamat? Hogy kerult ennyi “ego” egy fába?

2019. jún. 15. 00:00
 3/21 anonim ***** válasza:
79%
Azért mert képesek voltunk kitörni abból amiben voltunk réges rég, hála az eszünknek. Más kérdés hogy annyira okosak meg nem vagyunk, vagyis nem mindenki, szal nagy valószínűséggel kiírtjuk magunkat. De ne hidd, hogy pl egy macska jobb lenne, ha hasonló intelligenciával rendelkezne mint mi. Egér/tej Stb gyárak lennének mindenhol... Most ez így baromságnak hangzik, de nem az. Okosak voltunk eléggé hogy felülemelkedjünk az öszes faj felé a földön, de ahhoz már nem hogy ne legyünk önpusztítóak. De nyugi, a Föld túlél minket. Mikor a legutolsó ember is eltávozik, mert mondjuk már nem elviselhető a levegő vagy hasonló, még mindig lesznek fajok amik jobban bírják majd azt a zord környezetet. És hosszú hosszú idő múlva visszaáll egy az eredetihez nagyon hasonló világ, olyan amilyen az emberek előtt volt.
2019. jún. 15. 01:12
 4/21 A kérdező kommentje:

Kicsit elore szaladtunk az idoben a tematol viszont eltavolodtunk...

Volt eszunk kitorni? Na de honnan van a mai eszunk? Evolucio? A tobbi majom mert maradt majom? Kitorni? Honnan? Az anya termeszetbol?

Kicsit olyan ez nekem mint ha mi lennenk az idegenek az allatok pedig csak aminek hisszuk magunkat...

2019. jún. 15. 01:46
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem élnek együtt ők sem a természettel. Ha lenne lehetőségük rá ők is éppen úgy lerombolnák a természetet ahogy mi tesszük. Egymáshoz való bonyolult viszonyuk tartja őket féken. Ez nem valamiféle "zöld öntudat" amivel a többi élőlény rendelkezik, mi pedig nem, hanem egy igen kegyetlen erőegyensúly.
2019. jún. 15. 02:15
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert eltávolodtunk a szellemi egységünktől, azaz túlságosan belebonyolódtunk a saját "nagy" kapacitású elménkbe.

Az elme elkülönültséget okoz, így létrejön az én valaki vagyok, és ez a valaki mindig több akar lenni mint a többi valaki. Ez az elkülönült én azért keresi a boldogságot a világ tárgyaiban, mert elvesztette a belső kapcsolatát ezzel a szellemi egységgel, ami önmagában maga a teljesség, tehát az elkülönült én nem érzi teljesnek magát és ezért mindenen átlépve próbálja az anyagi dolgok által teljessé tenni magát.

A megvilágosodottak erre az egységes létre ébrednek rá, ezt nevezik ébredésnek.

2019. jún. 15. 06:19
 7/21 anonim ***** válasza:
49%

"A tobbi majom mert maradt majom?"

Csak az származik a majomtól, aki ezt hiszi és hangoztatja.

.

Off?

klasszikus:

- Apa! Mi a majomtól származunk?

- Az lehet fiam, hogy te igen, de én nem!

.

Az ember nem a majomtól származik!

Közös ősünk volt, a fejlődés során vált két ágra? ember és majom.

Ez a fejlődés úgy kezdődött, hogy két közös ős lemászott a földre.

Az okosabb visszament a féra, belőle lett a majmok ága.

A butább lent maradt, ő az emberek őse.

.

Az okosabb EGYÜTT ÉL a természettel, az ember szavakban VÉDI, amit tudatosan tesz tönkre.

2019. jún. 15. 06:45
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

"Volt eszunk kitorni? Na de honnan van a mai eszunk? Evolucio? A tobbi majom mert maradt majom? Kitorni? Honnan? Az anya termeszetbol?"

Hasonlatokkal lehet csak elmagyarázni, képzeld el hogy csak EGY tudat létezik és ez a tudat önmaga teljességében ragyog, de mivel egyedüli létező, így nincs mihez viszonyítsa magát, ezért formákat hoz létre, egy egész univerzumnyi formát, majd a formákon keresztül kezdi el megtapasztalni önmagát, tehát olyan ez mintha létezne egy szem ami önmagát nem láthatja, de ha formákat teremt akkor létrejön a látás, és a látott által tapasztalja önmaga létét, de a látó és látott az egységet alkot, ezt nevezik szellemi egységnek, teremtő és teremtett önmaga az EGYSÉG. A teremtett formák is a környezet kölcsönhatásai alapján egy evolúciót élnek meg, fejlődésnek indul az elme, az elme tulajdonképpen olyan mint egy védelmi rendszer, a túlélésünket biztosítja a környezetben, eltárolja hogy mi az ehető és mi a mérgező, melyik állat ragadozó és melyik tenyészthető stb... tehát az elme olyan mint az anyagi forma számítógépe, összeköti az érzékelést és feldolgozza a bejövő jeleket és eltárolja azokat. Ennek az elme fejlődésnek, azaz a számítógépünk fejlődésének ára volt, mert teljesen azonosultunk a tartalmával, azaz kialakult az én valaki vagyok illúziója, tehát ettől kezdve a számítógép tartalmával azonosnak véltük magunkat, ezzel viszont eltávolodtunk a szellemi egységtől amiben mindvégig létezünk, tehát a szellemi egységre nem vagyunk tudatosak, csak erre az elkülönült emberi formánkra és annak tartalmára, éppen ezért a teremtés nem tud megnyilvánulni önmaga teljességében az emberi létformán keresztül, mert korlátozta magát az elme szintjére. Tehát az elme mint számítógép szükséges a földi élethez a hasznos tervezés és teremtés miatt, mert a megnyilvánulatlan az elmén keresztül tud megnyilvánulni, de ha a teremtője mint felhasználó nincs jelen amikor a teremtés megy, akkor öncélú parazita módon is képes működni, mint egy önmagát védő és önös érdekből cselekvő, védelmi mechanizmusokkal telített számítógépes program, és láthatjuk hol tart most a világ. Tehát a lényeg az lenne hogy újra kapcsolatba kerüljünk a felhasználóval aki ezt az egész univerzumot teremtette. Különben ez az én enyém gondolaton működő védelmi rendszer, ami a félelmeken alapul, hogy ha neki több van akkor ő a legerősebb és túlélő lesz, ezért képes leigázni a földet is.

2019. jún. 15. 06:55
 9/21 anonim ***** válasza:
82%

"A többi majom mért maradt majom?"

Mert a tudat mindent más erővel hat át, egy katicabogár mindig katicabogár marad, de a tudat ami áthatja az kinéz a katicabogár szemén is, és komolyabb létformák szemein is, tehát egyre komplexebb formákon át néz ki egyazon tudat.

2019. jún. 15. 07:06
 10/21 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező!

Milyen szintű válasz érdekel? Materialista/evolúcióbiológiai? Spirituális? Humánetológiai? Morális? Gyakorlati?

2019. jún. 15. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!