Milyennek képzeltek egy másik bolygón élő értelmes élőlényt és az életüket?
Figyelt kérdés
Én hiszem, hogy van élet a Földön kívül is, és kíváncsi lennék, hogy Ti hogy képzelitek ez el? Kicsi zöld alakok hatalmas szemmel, akik egész nap gyár szerű építményekben kutatnak, és sipító hangon beszélnek, vagy pálcika vékony, nagy fejű szürke lények, esetleg olyanok mint mi?
Semmi célom ezzel a kérdéssel a kíváncsiságon kívül. Kérem, aki nem hisz benne, hogy létezik idegen életforma, vagy baromságnak tartja a kérdést, mert csak találgatás, ugorja át, és válaszoljon egy neki tetszőre.
Válaszaitokat köszönöm előre is.
2010. júl. 6. 12:13
11/15 Modal válasza:
Tetszett ez a kocsonyás valaminek több tudata is lehet dolog :) ebben van fantázia. Mindazonáltal szerintem az emberi képzelőerő nagyon a béka segge alatt van ahhoz, hogy a találgatások a valóság peremét karcolgassák.
12/15 anonim válasza:
Én még a Lovecraft által kitalált univerzumot is elképzelhetőnek tartom. Ilyen kozmikus távolságok mellett bármi lehet. Az anti-kozmikus Káoszt, amit ő "külső kozmosznak" nevez, pedig el sem tudjuk képzelni.
14/15 anonim válasza:
Én csináltam is blogot amin leírom az elméleteim pl az űr se végtelen csak elképzelhetetlen és lehet hogy az általunk ismert univerzum olyan kicsi valami máshoz képest mint a baktériumok hozzánk képest és az is lehetséges hogy több dimenzió létezik amiben az emberek se így néznek ki vagy nem így alakul a fejlődésünk ezáltal majomszerű lények is lehetünk vagy semilyenek
15/15 anonim válasza:
Én úgy képzelem, és gondolom hogy lehet hogy vannak értelmes lények , lehet hogy 1000-szer okosabbak mint mi csak ők nem tanulnak mert nincs rá alkalmuk csak az, hogy mindennap meglegyen a maguk erejük arra hogy tovább éljenek. És nincs rá tapasztaltuk, hogy tanuljanak. Persze lehetnek olyan lények is amelyek a tudás meg szállottjai és mindent megtesznek, hogy minél többet tudjanak a világról, az ember is ehhez hasonló de azért nem túlságosan.Rengeteg élőlény él kint csak sajnos nagyon messze vannak tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!