Van itt olyan aki szkeptikus? Hogyan lehet meggyőzni?
A tények alátámasztása nem a semmiből jön és nem is az ördögtől való. Ha állítok valamit az én dolgom igazolni, hogy úgy van és nem a másiknak a dolga, hogy igazolja, hogy nem igaz. Tehát ha én azt monom, hogy ufók nem léteznek, akkor nem az én feladatom azt igazolni, hogy nem létezik, hanem annak aki azt mondja, hogy igenis vannak. Ráadásul én csak azért mondom, hogy nem léteznek, mert nem láttam még olyan bizonyítékot, ami egyértelműen igazolta volna a létezésüket. Az ufo itt a földön kívüli. Igazából a fölönkivüliek nem léteznek mondat, csak arra vonatkozik, hogy a Fölön nincsenek, mert valósíznűségszámítás alapján az univerzumban igenis vannak. Ez nem kérdés. Az már nagyobb probléma, hogy azt se nagyon lehet megoldani a mostani tudás alapján, hogy a legközelebbi csillagik értelmezhető idő alatt eljussunk. Szóval a szkeptikusok többnyire kíváncsi emberek, de ragaszkodnak a tényszerűséghez. A tényszerűségigazolásának pedig megvan a módja mielőtt még valaki belekötne. Az alapján jelenleg nem igazolható a földönkívüliek bolygónkon való jelenléte.
Ez csak egy példa volt a szkeptikus gondolkodásra.
Mutass bizonyitekot
Hol laknak hova jarnak reggelizni
Hogy fejlodtek ki stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!