Csak én érzem úgy hogy NASA hazudik? Mert nem hiszemmel hogy nem találtunk értelmes földönkívüliket. Ti nem veszitek észre hogy NASA hazudik?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 16:19
11/26 anonim válasza:
Figyelj semmi féle haszon nem lenne benne ha eltitkolnák! Sőt nagy haszon ütné a markukat ha bizonyítanak hogy vannak! + mikor volt a hideg háboru és ha az egyik oldal felfedezte volna akkor rég ki kiáltotta volna mivel ugy versenyzett az USA és a szovjet mint a forma 1-es világ bajnokság első két helyezettje!
12/26 anonim válasza:
És igen már bizonyítottak baktérium és egysejtiuekkel pl asszem a Jupiter egyik holdja az az europa amin nagy mértékű jeget találtak és alatta vizet szoval elméletileg minden adott a vízi élőlények ki fejlődésére! + 2-3 éven belül az elso ember pár megérkezik a Marsra (igazából egy 6 fős csapat!)
13/26 Koplárovics Béci válasza:
A legjobb bizonyítéka annak, hogy van értelmes élet a Földön kívül is az, hogy még SOHA nem próbáltak meg kapcsolatba lépni az emberiséggel.
14/26 anonim válasza:
Nem tudtok semmit sem emberkèk. Bennfenteskènt mondom hogy lèteznek földönkívüliek.
15/26 anonim válasza:
"Csak én érzem úgy hogy NASA hazudik?"
Nem csak te. Sok-sok összeesküvés-hívő futóbolond van a világon sajnos rajtad kívül is.
16/26 anonim válasza:
Nem tudod leàllitani ezt. Ès èn màr talàlkoztam is velük. Különben mondom hogy nem fogok elmondani nektek semmit mert nem aktuàlis elmondani. Nem összeesküves hìvő vagyok. Azt csak.te hiszed
17/26 anonim válasza:
Már itt vannak köztünk; David Vincent látta őket.
18/26 Bandrás74 válasza:
De hazudik a NASA,igazad van!
19/26 anonim válasza:
Nem kell ahhoz NASA, meg titkolózás.
Kérdezd meg Pataki Attilát és máris nincs mit titkolni, lehull a lepel.
20/26 anonim válasza:
Most aztán jól lebuktattad a kristálytiszta érveléseddel a gonosz názát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!