Valodi lehet ezeket a felvetelek? (Roswell)
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=GQToaAqPMvY
Azt allitjak azok akik ertenek a CGI-hez, hogy nem szerkesztett a video.Me'gis hogy lehetnek olyan karcsuk s sovanyak ha emberek vannak beoltoztetve azokba a jelmezekbe?
2019. ápr. 8. 22:00
1/6 A kérdező kommentje:
Valodiak lehetnek ezek****
2019. ápr. 8. 22:01
2/6 anonim válasza:
Őszintén nem tudom. De én azt elképzelhetetlennek tartom, hogy egy nálunk értelmesebb faj idejön X fényévről, pl egy féreglyukon keresztül, aztán a Földön meg lezuhannak, mert nekimentek egy hegynek, vagy kifogyott a benzin az UFO-ból. Itt már nem működik a szuper technológiájuk? Ugyan már.
4/6 anonim válasza:
Nem eredeti felvételek, és nem is jelmezek. Animációk.
5/6 anonim válasza:
Őszintén kérdező! Én teljes mértékben hiszek ezekben a dolgokban, de azt el tudod képzelni, hogy egy ilyen felvétel ha igazi lenne, akkor évek óta szabadon keringene a neten úgy, hogy pl az Amerikai kormány ezt hagyná? Mikor minden ilyen dolgot igyekeznek eltussolni?! Gondolkodjunk logikusan.
6/6 anonim válasza:
Ez nem valódi, az eleje igen de a vége csak képek és animáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!