Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg léteznek UFÓk?

Tényleg léteznek UFÓk?

Figyelt kérdés

Ha ennyire fontos az emberiségnek a földönkívüli lények kutatása, akkor miért nem jelentkeznek az ufók? Miért nem élünk a kutatásaink 100%-án? Mert én tudom hogy sokkal profibb dolgok vannak már mint amit nekünk ad a tudomány mai álláspontja. Értsd számítástechnika, közlekedés, építészet, szerintem a kultúra is fejlettebb volna.

Ha léteznek ilyesfajta földönkívüliek, akkor miért "csak megfigyelnek" minket?

Ha meg a tudományunk ilyen fejlett hogy ilyen gépeket építsenek a közhiedelemmel szemben, akkor miért nem mutatják már be eme technológiát?

Én nem tudom elődöntőn hogy ezt emberek vagy mások tehették e valójában. Hátha meglepő a választ

[link]

[link]

Jó szórakozást :)

2019. márc. 6. 03:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jó volt az ufó interjú.
2019. márc. 6. 17:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Lehet hogy rendszert keresnek a gépezetben, lehet nem értenék egymást, lehet kedvesen inkább továbbálnak. Most belegondolsz, milyen rendszer az, amiben a naprendszer összes bolygóját fel tudják hasznosítani (mint energiaforrás), és a saját bolygójuk (meteorzápor nélkül) 50X nagyobb mint a mi civilizációnk bolygóstul. Én elhiszem hogy van egy másik galaxis amiben teljesebb, és szebb az élet. De amúgy a két világ közt, nem feltétlenül kell fizikai utazás, lehet hogy spirituális energiával utaztak, "állítólag a régi Hórusz szeme tagjai" bár nem tudom hogy ők miért jönnek Future gépekkel? Mi lehet hogy nagyon le vagyunk maradva (ezért itt a segítség) hiszen mi extravagáns fiatalok vagyunk "ma", de Azt se tudjuk pontosan, hogy is jelent meg az élet a FÖLDÖN, akkor más bolygókon tudjuk?:) de milyen vicces hogy mindent tudunk, de azt az egy jelenetet nem találjuk a Teljes filmben. De kicsit visszatérve ez a Hórusz Szeme hitvallás sem lehetett piti, hiszen ennek papjai, tanulói generációja építették fel a piramisokat, és sok mindenben nekik adok igazat (a mai világhoz képest) mert olyan fejlettek voltak tudásban, hogy náluk mi sem leszünk okosabbak, irányzatban semmiképp, de megnézed az összes részt, és valami spirituális csillagra nő a dicsőség, hogy mitén 5000 éve, miket kreáltak, alkottak, hagyták ránk ezen civilizáció TAGJAI.

HA CSAK Az Élet Virágát megnézed, vagy a csillagászattal párhuzamos építkezéseiket, vagy gyógy, hitvallási rendszereiket, és "ismeretlen" technikával kreált képeiket az akkori korról, hova tovább? Mi holnap se tudjuk hogy még lesz e egy dolog holnap, az övék még többezer évvel később is megtekinthetőek. Ehhez még innen is gratulálok! Amúgy miért nem az a civilizáció fejlődött tovább? Miért nem talál9m a mai világban a helyem? Abba meglenne:) ? Persze mára...

Lényegében arra akartam kijukadni, hogy hírtelen jött technológia volt az nekünk, de még Atlantisz is, csak így a semmiből... nem lehet hogy az idegenek voltak akik valahogy ideteleportálták a tudásuk anno, és azok azok a különös Sólyom meg ki tudja milyen fejek illusztrációi? Vagy csak a földön volt ekkora a nyugalom és bizalom akkoriban?

Ezekre majd választ várok...

Ezt ajánlom megtekinteni, valahol van szó idegenekkel is az akkori kornak megfelelő technológiával, és le is írva hogyan...

Ez egy 15részes fejezete sorozat, de nagyon rá voltam kattanva a 10es éves korszakaimban, de nem eléggé :(

[link]

De én is elkanyarodtam a témától :) de szerintem jó irányba

2019. márc. 6. 22:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Van itt baj.
2019. márc. 7. 07:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Vannak kérdések, amelyekért azonnal kizárnák felhasználókat.

Ez az egyik. Minek minden nap megkérdezni?

2019. márc. 7. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!