Mit gondoltok erről? Nektek volt már hasonló élményetek vagy van bármi más e féle ilyesztő történetetek?
Láttál pár hullócsillagot, amik az ekvatoriális koordinátarendszerben a te megfigyelőpontodból egybeestek egy fényesebb csillaggal.
Tudod mi az a vöröseltolódás? Na, ha lenne eszközöd hozzá, lemérhetted volna, hogy az "eltűnő csillagok" valójában milyen messze voltak és a fényes milyen messze volt.
Ők is fogóztak ott fent...
De amúgy én inkább csak azt találtam volna ijesztőnek,ha a kútból jön elő valami,,és max beköp,,hogy ott gugolok...
Én félek a földönkívüliektől és nem merek az égre nézni este
De különben már úgy 2018-ban láttam (most is látok) egy fényes csillagot ,nagyon vírító volt a fénye,és egy mini pötty van alatta (mind 2 fehér)
(De a mini az halvány)
És mindig ugyanott van,este a vírító, vörösen világít
Reggel ,korán, mentem suliba és amikor odaértem a vírító eltűnt,és nagyon félek
Egyszer mesét néztem és valamiért kinéztem az ablakon,jött egy színesen világító repülő,ên meg annyira megijedtem hogy lekapcsoltam a laptopot(mert laptomon néztem a mesét),és odaugrottam a mamáék ágyához
Számodra egy U.F.O volt
Azonosítatlan repülő tárgy
Én még hullócsillagokat se merek nézni mert ha meglátok egy repülőt mindig azt hiszem hogy egy csészealj
Egyszer meg kinnt voltam a mamával és (reggel volt) láttunk egy fehér csillagot lezuhanni ,és a tv-ben is bennt volt egy ilyen ufo esetből
Én félek a földönkívüliektől és nem merek az égre nézni este
De különben már úgy 2018-ban láttam (most is látok) egy fényes csillagot ,nagyon vírító volt a fénye,és egy mini pötty van alatta (mind 2 fehér)
(De a mini az halvány)
És mindig ugyanott van,este a vírító, vörösen világít
Reggel ,korán, mentem suliba és amikor odaértem a vírító eltűnt,és nagyon félek
Egyszer mesét néztem és valamiért kinéztem az ablakon,jött egy színesen világító repülő,ên meg annyira megijedtem hogy lekapcsoltam a laptopot(mert laptomon néztem a mesét),és odaugrottam a mamáék ágyához
Számodra egy U.F.O volt
Azonosítatlan repülő tárgy
Én még hullócsillagokat se merek nézni mert ha meglátok egy repülőt mindig azt hiszem hogy egy csészealj
Egyszer meg kinnt voltam a mamával és (reggel volt) láttunk egy fehér csillagot lezuhanni ,és a tv-ben is bennt volt egy ilyen ufo esetből
Hozzáfűzök valamit,na,
Szóval a tv-ben volt egy cikázó fény arról beszéltek,és mi is olyat láttunk
A mama meg nem tudja mi az a Mars és mondta hogy leeht azt látta,
-egy ovális valami vót
Hát ugy megijedtem,aszittem csészaljt lát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!