Mi van ha a hold csak egy lapos korong es ket dinemzios (sikbeli) lenyek lakjak?
Figyelt kérdés
A NASA beismerte, ti is feltek?2019. jan. 7. 00:00
1/8 anonim válasza:
Hát én jobban félek az óceánok alatti koloniaktol.
Tudniillik rabolgatjak a sellolanyokat.
Hát mi marad nekünk?
2/8 anonim válasza:
A NASA nem ismert be ilyen butasagot, ha mondott is ilyet akkor a nep butitasara, te jo eg hogy lenne mar lapos es hogy lennenek mar rajta 2 dimenzios lenyek? Uram gyere le.
3/8 anonim válasza:
Én nem. De az ufók biztos nagyon megijedtek most. Meg a kínaiak, akik leszálltak a túloldalán:
4/8 anonim válasza:
Most hívtam a NASÁT. Azt mondták, hogy még nem ismerték be
5/8 anonim válasza:
"Mi van ha a hold csak egy lapos korong"
Akkor igen nagyon nehéz lesz elmagyarázni a holdfázisokat.
Ezért tudták már az ókorban is, hogy a Hold gömb.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Kellemes nyelvezettel nyelvelnek e szerzetek. Esetleg el kellene kezdenem e nyelvvel elveket felvezetnem. Lenne kedvetek ehhez? E helyen reggelente s estelente elcseveghetne gyermek, s nem gyermek.
Lehet, termetes kerek egyed fejed felett este nem egy meg egy meg egy helyzetes, de egy meg egy esetleg. Kellemetlen lenne ez? Nem lelek feleletet. Nyelveljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!