Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet, hogy elraboltak az...

Lehet, hogy elraboltak az űrlények?

Figyelt kérdés

Mostanában úgy érzem, hogy valami nincs rendben. Késő este arra kelek, hogy világítanak a szemembe és a konyhából zajt hallok. Néha pedig olyan csend van, még a csendesebbnél is csendesebb és elkap egy olyan érzés, mintha valami ott állna az ajtóm előtt és engem bámul.

Volt, hogy éjszaka felkeltem és a férjem ott feküdt mellettem, a szemei akkorák voltak, mint az ufóké, nagy és fekete. A szája meg nem is látszott, mintha eltűnt volna. Gyorsan becsuktam a szemem, mert megijedtem, de amikor újra kinyitottam, csak ugyanúgy nézett ki a férjem feje, de egy árva szót sem szólt, csak feküdt és engem bámult. Úgy féltem, hogy kimenni sem mertem, az ágy falához húzódtam, minél messzebbre tőle. A szemem erősen becsuktam, gondoltam lesz ami lesz. De szerencsére nem történt semmi.

Ez hétfő este történt. Másnap kedden valamiről beszélgettünk és felhozódott, hogy szerda van. Én kinevettem őket, hogy nem szerda van, hanem kedd. De aztán rájöttem, hogy nekik volt igazuk. A keddi nap teljesen eltűnt a fejemből. Pedig világosan emlékszem mikor mit csináltam, de keddre nem emlékszem.

Kék foltokat véltem felfedezni a térdem széleinél, mintha beütöttem volna, pedig nem. Aztán később a combom szélénél tűnt fel. Nem szedek semmilyen gyogyszert, nem is iszok. Nem tudom mi folyik itt.

Múltkor mikor még nem történtek ezek a dolgok, akkor apám egy éjjel azt mondta egy hatalmas sárga hold világít kint, de nem úgy néz ki, mint a mi holdunk. Vagy ha az, akkor nagyon közel van a földhöz.

Hát kb ezek történtek. Hipnózisban valahogy nem hiszek, vagyis nem hinném, hogy sikerülne elhipnotizáljanak.

2019. jan. 2. 15:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Férjed sokat forgolódik,,,esetleg rugdalózik alvás közben,,ezért te nem tudsz aludni,,plusz ha eltalál forgolódás közben akkor még kék-zöld foltos is leszel...

A többi meg a kialvatlanság miatti képzelgés,,hallucináció...

2019. jan. 16. 13:32
 22/29 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki priviben irt,

Kiderítem!

2019. jan. 30. 09:47
 23/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat a jót is meg a kételkedőt is :)
2019. febr. 5. 20:25
 24/29 anonim ***** válasza:
Üssétek be ezt:10 jele hogy ekraboltak az ufok(amugy én irtam privibe)
2019. febr. 15. 12:40
 25/29 anonim ***** válasza:

Uccsó vok

:

10 biztos jele annak,ha elraboltak az ufók, [link]

1#Időkiesés

Órák ,napok amikre egyszerűen nem tudsz emlékezni

2#Jelek a testeden

Főleg a karokon,a lábakon és a háton "napégés" szerű bőrpír

3#Éjszakai zümmögő hangok

Te is hallottad?

4#Az érzés hogy "valaki figyel"

Főleg esténként

5#Alvajárás

Te csak egy báb vagy az űrlények kezében.

6#Testüregi problémák

Vagy egyéb betegségek,Kiütéses lettél?Ufók!

7#Katasztrófákról való álmok

Sokan az elrablásuk idején mindenféle természeti katasztrófákról álmodtak!

8#Hirtelen érdeklődés az ufók iránt

Róluk álmodsz,firkálgtásaid közben ufókat rajzolsz?Hajaj:a tudatalattid üzen!

9#Megvilágosodás

Sokan akik átestek a harmadik típusú találkozáson hirtelen "révbe" értek ,és az emberek segítésével kezdtek foglalkozni.

10#Megőrül a TV,rádió

De csak ha a közelében vagy.

Ennyi lenne.

2019. febr. 15. 13:15
 26/29 anonim válasza:
Ez kicsit hihetetlen... Sőt... Amúgy, melyik megyében laktok? A sárga holdat december végén, vagy január elején én is láttam. De most komoly. Én sem hinném ha nem a saját szememmel látom!
2019. márc. 16. 23:24
 27/29 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy eddig nem írtam, csak nem értem rá. Az van, hogy már beletörődtem ebbe az egészbe... De most azért írok, hogy elmondjam, hogy egy hete úgy érzem, mintha figyelnének :( s a tegnap nappal zümmögő hangot hallottam, olyan, mint a fülzúgás, de nem a fülemből jött. Aztán este mindenki bent volt a házban, én is a szobámban. Aztán kint a műhelyből dörömbölő hangot hallottam. Egy óra alatt háromszor hallottam. Nagyon be voltam sz...va. de nem mentem ki. Ma reggel pedig azt álmodtam, hogy egy kutató vizsgálni kezdett egy csontvázat, olyan volt a csont mintha egy kígyó teste lett volna. Olyan körkörösen volt mumifikálódva. A feje pedig tele volt nagy fogakkal. A kutató pedig azt válaszolta, hogy megvan az eredmény, de nem erre a vizsgálati eredményre számított, de erről nem akar többet elárulni, csak miután megismertük ezt a lényt, hogy honnan jött, meg hogy mi ő, mert nem földi eredetű.

Egyből felébredtem rá.

Ma viszont újra hallottam ezt a zümmögő, zúgó hangot. De már nem merem elmondani senkinek, mert látom nem nagyon hiszik el, de nembaj... Ha lesz még valami leírom azért. A Bibliát is elővettem és azt olvasgatom mikor időm van, bízom benne nem lesz semmi baj

2019. márc. 21. 18:12
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi van azota?
2020. nov. 10. 14:07
 29/29 A kérdező kommentje:
Még megvagyok. Mostanában nem történt velem semmi rossz :)
2020. nov. 13. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!