Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet, hogy elraboltak az...

Lehet, hogy elraboltak az űrlények?

Figyelt kérdés

Mostanában úgy érzem, hogy valami nincs rendben. Késő este arra kelek, hogy világítanak a szemembe és a konyhából zajt hallok. Néha pedig olyan csend van, még a csendesebbnél is csendesebb és elkap egy olyan érzés, mintha valami ott állna az ajtóm előtt és engem bámul.

Volt, hogy éjszaka felkeltem és a férjem ott feküdt mellettem, a szemei akkorák voltak, mint az ufóké, nagy és fekete. A szája meg nem is látszott, mintha eltűnt volna. Gyorsan becsuktam a szemem, mert megijedtem, de amikor újra kinyitottam, csak ugyanúgy nézett ki a férjem feje, de egy árva szót sem szólt, csak feküdt és engem bámult. Úgy féltem, hogy kimenni sem mertem, az ágy falához húzódtam, minél messzebbre tőle. A szemem erősen becsuktam, gondoltam lesz ami lesz. De szerencsére nem történt semmi.

Ez hétfő este történt. Másnap kedden valamiről beszélgettünk és felhozódott, hogy szerda van. Én kinevettem őket, hogy nem szerda van, hanem kedd. De aztán rájöttem, hogy nekik volt igazuk. A keddi nap teljesen eltűnt a fejemből. Pedig világosan emlékszem mikor mit csináltam, de keddre nem emlékszem.

Kék foltokat véltem felfedezni a térdem széleinél, mintha beütöttem volna, pedig nem. Aztán később a combom szélénél tűnt fel. Nem szedek semmilyen gyogyszert, nem is iszok. Nem tudom mi folyik itt.

Múltkor mikor még nem történtek ezek a dolgok, akkor apám egy éjjel azt mondta egy hatalmas sárga hold világít kint, de nem úgy néz ki, mint a mi holdunk. Vagy ha az, akkor nagyon közel van a földhöz.

Hát kb ezek történtek. Hipnózisban valahogy nem hiszek, vagyis nem hinném, hogy sikerülne elhipnotizáljanak.

2019. jan. 2. 15:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%
Hipnotizálni,ez aranyos :) Szerintem kezdj el nyomozni a témában,mert tipikus elrablási beszámolód van a látható jelekkel a testeden,főleg ha vidéken-külvárosban laksz kertesházban.
2019. jan. 2. 19:32
 12/29 anonim ***** válasza:
40%
Kedves kérdező! Ha igazat beszélsz,akkor elég nagy lehet a baj nálad. Ha nem, mivel nagyon hasonlit a leirásod a neten található elrablásos esetekhez,akkor csak jó nagyokat fogsz röhögni az itt kapott válaszokon. Én úgy tudom,hogy csak hipnózisban lehet felidézni az eseményeket,amik történtek az elrablás idején. Nem kell különös adottság a hipnotizáláshoz,bárki hipnotizálható, persze vannak kivételek,de az nagyon kevés.
2019. jan. 2. 21:52
 13/29 anonim ***** válasza:
36%
Pataky te vagy az?
2019. jan. 3. 06:24
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Milyen volt velük a szex?
2019. jan. 4. 11:07
 15/29 A kérdező kommentje:

Csak mostanában kezdődtek ezek a "jelek". Olvastam már elrablásokról neten, nem tagadom. De az se most volt. Csak tényleg furcsának találom a dolgot, hogy eddig minden rendben volt, az utóbbi időben meg kimaradnak napok a fejemből, mozgást hallok a konyhából. Szinte érzem, hogy ott van valaki, de nem merek odanézni. Eleinte szellemekre gyanakodtam, de azokban valahogy nem nagyon hiszek. Hiszek is, meg nem is. Az űrlényeket valahogy jobban elhinném, mint a szellemeket, mert azoknál olvastam olyat, hogy napok, órák kimaradása, sebek.

Tudom, hogy mindenki hülyének néz, lehet nem kellett volna kiírnom a kérdést, de így valahogy megkönnyebbültem. Lehet egy nap eltünök és majd egyszer talán valamelyik rokonom belenéz a telefonomba, meglátja ezt a kérdést és akkor tudni fogja, hogy mi történt.

De azért bízok benne, hogy nem űrlények állnak a dolgokban.

Ja és nem vagyok Pataky Attila :D

2019. jan. 4. 11:47
 16/29 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem túl vad a fantáziád.A férjed hogy tolerálja?
2019. jan. 5. 08:28
 17/29 anonim ***** válasza:

Sokféle elrablásos, eltérítéses történet beszámoló van a neten, meg emberek, akik ezt felmerik vállalni.Ki mit lát bele, mit hisz el belőle, az mindenkinek a magánügye.De ezek az emberek a megpróbáltatások ellenére is veszik a bátorságot, és kiállnak mindenki elé felvállalva azt hogy nevetség tárgyává teszik őket.Pedig a többség nem csinál mást, mint ami vele történt megosztja a többieknek okulásként, hogy így jártam.

Sokszor visszatérő látogatások vannak ezekből a találkozásokból.Céljuk ismeretlen a kívülálló embereknek, max az érintett személy tudna nyilatkozni hogy mi célja volt az egésznek.

2019. jan. 5. 12:35
 18/29 anonim ***** válasza:
Ha elraboltak és visszahoztak, azt jelenti, hogy nem vagy hasznos számukra, elrablásod túlértékelésedből adódó merő tévedés volt.
2019. jan. 5. 20:32
 19/29 Case ***** válasza:
74%
Alvási paralízis okozhat ilyeneket (kivéve a kedd). Ha megnézne vagy inkább meghallgatna egy jó pszichológus, segíthetne.
2019. jan. 9. 06:38
 20/29 anonim válasza:
Ne felj toluk probalj magadbol olyan gondolatokat sugarozni h kesz vagy veluk felvenni a kapcsolatot es nincs szukseg h toroljek az elmedbol a talakozast , ezt azert teszik mert nem tudnal megkuzdeni azzal a traumaval amit ok okozatak a talalkozasal meg az elrablasodal es persze h ha nem is hitel eddig bennuk mas szemel fogod latni a vilagot , majd tudod h nem csak mi vagyunk es sokal tobbrol szol az egesz vilagegyetem mint azt eddig gondoltad vagy sem
2019. jan. 15. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!