Mi tévőek leszünk a messiásaink nélkül a következő invázió eljövetelekor?
Figyelt kérdés
Mind azt mindannyian tudjuk a sikertelen 2011-es és 2012-es reptoid-plejádi-lumbulábi-krixkraxi-motherbookdriveri Föld elleni invázió sikertelen volt azonban győzelmünket azzal fizettük meg, hogy az Ellenállás vezető rétegét (404, Szenthelyi Árpád, Szükari, a hrollok, a guargumik) számüzették a központi fekete lyuk eseményhorizontján túlra. A meggyengített reptilián csapatok azóta is a Szarurnusz felhőiben lebegve fegyverkeznek a következő invázióra készülve. Kérdem én, kihez fogunk fordulni azon a napon mikor a Föderáció hajóinak árnyéka fogja elborítani Balassagyarmatot?2018. dec. 31. 22:56
1/8 anonim válasza:
404-et itt megemlíteni istenkáromlással ér fel. Legalábbis azonnal törlik a kérdésed.
2/8 anonim válasza:
Most már mindegy, itt már lövöldöznek amerre csak mennek.
3/8 anonim válasza:
Akkor bevetjük majd a titkos fegyvert! Tudhatnád, hogy mindig van egy titkos fegyver!!!
5/8 anonim válasza:
Haver, ki kéne lassan józanodni...
6/8 anonim válasza:
szerintem halat fogunk enni,miközben a seggünkből tüzijáték megy, s dalolnak a babos a dallamok.
7/8 anonim válasza:
" az Ellenállás vezető rétegét (404, Szenthelyi Árpád, Szükari, a hrollok, a guargumik)"
Kihagytad diatort...
8/8 anonim válasza:
Messiásunk 1 van,Jézus
És mindig velünk lesz bármi áron
És Istem segít neki
"Higgy Benne!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!