Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szoktam látni egy embert a...

Szoktam látni egy embert a környéken aki mellett ha elsétálok rögtön érzem hogy nem erről a bolygóról származik és nem ember. Ha bejelentem a rendőrségen akkor utánanéznek?

Figyelt kérdés
Az már bőven elég lenne ha kinyomoznák hogy nincsenek rendben az iratai.
2018. dec. 24. 13:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A XX. század elején aki azt mondta, hogy képes kimenni egy ember az űrbe és le tud szállni a Holdon, azt hülyének nézték.
2018. dec. 31. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Jajjj
2019. jan. 6. 17:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

# 9/12 A legtöbb amit tehetsz, hogy megosztod az információt az Ellenállással. "

Azt hogy teszed? Árpi volt az itteni kapcsolatunk az ellenállással, de őt lekapcsolták a reptoidek.

2019. jan. 7. 08:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Sztem a kérdező arra gondol, hogy nem érzi az auráját. Kisfaludy György látott már biorobotot elmondása szerint, de lehet csak skizo. Írjál neki majd megválaszolja mit tegyél.
2019. jan. 7. 08:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A "sima" rendőrség semmit nem tesz! Neked a Galaktikus rendfentartókat kell hívd, akik visszaviszik a megfelelő bolygóra. Itt eléred őket: 061-444-galactic
2019. jan. 9. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!