Ebben a videóban már tényként kezelik a föndönkívüiek létezését,70 000 titkosítás alól feloldott dokumentum! Ez már bizonyíték?
https://www.youtube.com/watch?v=DGXLlM3S0XY
Több része is van, elég sok mindenről beszélnek a videóban. Nem fogom mindet leírni, de az tény hogy az ufo jelenség létezik.
Szia!
A hozzászólásod idejéből kiderül hogy nem nézted végig,nem gondolkodtál el rajta...
Így a TÉNY nem lett sem cáfolva sem megerősítve.
Példaként erősít az hogy az általad támogatott jelenség ufo széles körben:
"Az UFO (angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”, a köznyelvben egyszerűen ufó) olyan repülő objektum, melyet nem azonosítottak. Az ufóészlelések túlnyomó többsége valamilyen csillagászati, meteorológiai, vagy a fizikában optikai jelenségre, esetleg katonai repülőeszközre vezethető vissza, néhány esetben viszont felmerül, hogy az észlelt jelenség oka nem magyarázható, ezeket próbálják tanulmányozni az ufológia területén tevékenykedő önkéntesek."
Szűk körben pedig a te példád erősít.
SEMMI indok, csak magyarázat.SEMMI kézzelfogható, csak annak hitt tárgy....
Arról beszélsz hogy állambácsi azt mondta és én ezt elhiszem.Mi történne ha ezt én mondanám rád.
A szkeptikus hozzáállás nem hitetlenség hanem folytonos bizonyíték és reprodukálhatóság keresése.Ezen alapon a szkeptikusok sokkal tájékozottabbak mint ez esetben az ufó hívők.Nekünk fel kell kutatni azokat a lehetőségeket is amelyek ellent mondanak a másik fél (sajnos) tényként kezelt kijelentéseihez.
Realizált alapokon újrakezdve a beszélgetésünket ismét ajánlom figyelmedbe a Fermi-paradoxon megismerését.Ez ugyanis elfogadható alapot biztosít mindkét fél részére.
Ha te tényként kezelsz egy általam kétségbe vont eseményt KELL hogy indokot is vázolj hozzá.
Kedves kérdező.
- Kérlek fejtsd ki, hogy miért jó (vagy nem jó) az nekem, hogy hiszek (vagy nem hiszek) a földönkívüliek létezésében?
- A személyes fejlődésem szempontjából milyen hasznom származik ebből a hitből?
(Mert ugye valós bizonyítékok nem állnak rendelkezésünkre. Egyetlen remegő homályos manipulált film sem bizonyíték)
- És a #21-es hozzászólóhoz hasonlóan, én is utalnék a Fermi-paradoxonra és Fermi után szabadon, én is megkérdezném:
De akkor, HOL A PÖCKÖMBEN VANNAK!!!!!
- És vajon, az emberiség számára jó az, ha idejön hozzánk egy faj ami technológiailag olyan fejlett, hogy képes a csillagközi utazásokra?
- Ha eljön ide, a spirál szélére, akkor felfedező, kolonizáló, tehát agresszív faj. És nekünk annyi.
- Az egyik barátom erre azt mondta: "De mi van ha olyan békések, mint a tehenek, amik csak legelésznek meg kérődznek?"
- Na basszus! Most mi a jobb, ha fegyverrel írtanak ki minket, vagy ha békésen "lelegelik" a bolygó természeti kincseit és úgy pusztul ki az emberiség, vagy esetleg mi leszünk a nyuszik egy globális társadalmi kísérleti projectben?
- A francba, lehet, hogy már most is kísérleti patkányok vagyunk?!
Szia!
Személyeskedni te is tudsz...:"Szia 18#! Alapvető fogalmakat se értesz. "
Nincsenek valódi bizonyítékok akkor :"Nem fogom mindet leírni, de az TÉNY hogy az ufo jelenség létezik."
Mostmár saját magaddal is meghasonulsz.Nincsen értelme a kérdésednek mert nem tartalmaz valós háttert még egy általad elképzeltet sem,másként ezt megosztanád velünk.
MindenhatóKicsiszarvasmarhája...(személyeskedés)
Köszi a válaszokat, pontozok le mindenkit.
Nincsenek érveim, tényleg nincsenek. A kérdés a videókról és az abban elhangzott bizonyítékokról szólt. Érveljenek inkább a neves, elismert tudósok akik értenek is hozzá. Én azoknak jobban hiszek mint a gyk-s válaszolóknak.
Lepontozol mindenkit. Azt hiszem tele is sírom a párnát estére. Emlékszel még a kérdésedre? "Ez már bizonyíték?"
Nem, nem az, de képtelen vagy elfogadni.
Szia Kérdező!
Köszönöm a megerősítésedet.
"Én azoknak jobban hiszek mint a gyk-s válaszolóknak."
idézem tőled...
MIÉRT kezdted el a témát ez alapján?
Írásban nem tudsz igazolást nyerni ha beszédben is ilyen vagy akkor nem akarok nyugdíjas lenni...(személyeskedés)-Bár ez szerintem neked túl magas labda.(ez is személyeskedés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!