Ki látott már UFOT? Van olyan akit elreboltak? Hisztek bennük? Beszélgetettek velük?
Figyelt kérdés
bármint földönkivüit ,én igen! komi! és nem akarok hazugságokat látni a válászban mert megbüntetem MERT Annabelle vagyok! XD de a nevem tényleg Annabella! na de tényleg ne írjatok hazugságot csak kíváncsi vagyok .2018. okt. 3. 15:37
2/18 anonim válasza:
Azonnal menj orvoshoz > vagy a surgossegire legalabb > ilyen esszel nem szabad szabadon kint az utcan emberek kozott jarkalni !!
3/18 anonim válasza:
Egyszer barátnőmmel láttunk egy valamit- ami túl közel volt,és túl gyorsan mozgott ahhoz,hogy ember által készített égi jármű legyen. Akkoriban drón ilyesmi nem volt.
4/18 anonim válasza:
Igen én làttam őket,zöldszìnűek voltak és disco zenét hallgatak.Olyan éjfél körül lehetett.
6/18 anonim válasza:
Nekem van egy ufo haverom de nem mondhatom el senkinek fél az emberektől.
7/18 anonim válasza:
Nagyon komoly vagy:-D Most hogy kiderült hogy mi a neved,akkor most félhek töled?:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!