A földönkívüliek miért nem tenyésztenek embert elrablás helyett?
Én nem hiszek az ufókban, de ha elméletben nézzük: ha én földönkívüli lennék, biztos a pszichés működése is érdekelne az embereknek, az meg minden környezetben másképp alakul. Erre biztos már "az ufók" is rájöttek ennyi emberrablás után :P Lehet, hogy ezzel (is) kísérleteznek: milyen egy éhező ember, milyen egy gazdag amerikai, milyen egy olyan, aki megélt egy háborút, stb. Emellett - ahogy már írták előttem - lehet, hogy "tenyésztik" is őket, te azt honnan tudod, hogy nem?! Illetve a génkészlet változatossága miatt is érdemes néha a Földre lejönni 1-1 példányt felvinni :P
:'D
Miből gondolod, hogy nem tenyésztünk?
üdv:
Xglzl az Alfa Centauri rendszerből
Tenyésznek. Ezért rabolják el az embereket. Kellenek nekik a génminták. A hibridek előállításához.
Az idegenek is genetikai úton lettek előállítva. Az őseik dínószaruruszok amiket emlősökkel kereszteztek.
Azért furcsa lehetett, amikor a dínót a korabeli cickánnyal keresztezték.
Ha a cickány keresztezte a dínót, a dínó meg is zabálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!