Szkeptikások tudnak mutatni bizonyítékot az ufók létezése lelen?
"Nem szkeptikások hanem szkeptikusok"
Szkeptikuskák pontosabban
Nincsenek, mivel nem látták Őket.
Épp a tv-t nézték, mikor leszállt a kertjükben.
Ki a fene az a szkeptikás, s miért nem tudsz magyarul?
A hit és a kétkedés jól meg tud férni egymás mellett, de a puszta hit soha nem vitte előre a világot. Sok régi tudós egyházi személy volt.
A szkepszis nem mindennek a tagadása. Ez egy tök! – mondod. De semmi tökszerűt nem tartasz a kezedben. Inkább rádiónak néz ki. Akkor azt kellene mondanom, hogy tényleg, ez egy tök.
Nem. Én be akarom kapcsolna, vagy meg akarom kóstolni. Ha bemondja a vízállást, akkor rádió. Ha meg tudom enni, s finom, akkor tök. De azt ne várd, hogy ami rádiónak néz ki, megegyem csak azért, mert szerinted tök.
"ne várd hogy megegyem a rádiót mert az szerintem tök"
A valóságban a rádió tényleg az, nem mi találjuk ki
Kedves kérdező. Láttam anyudat meztelenül szaladni a szabadság hídon és ahogy kiscicakal pacsázok a folyón.
Bizonyitsd hogy nem igy volt vagy hogy ez nem létezik.
Nem a szkeptikásoknak kell mutatni bizonyítékot valaminek a NEM létezésére, hanem nektek kell bizonyítékot mutatni a létezésükre.
Én szkeptikásként be tudom bizonyítani, hogy nem léteznek. 2012-ben miért nem invázióztak le minket, pedig a maLYák [sic!] is megjósolták? Naaa ufóhívőcskéim mit léptek? :DDDDDDD
Nem kell foglalkozni az otvaros ellenallokkal. Hagyd rájuk, annyi van belőluk,mint a szemét.
Ha az anyjuk átváltozna előttük ufóva azt se hoinnék el, olyan szerencsétlen elvakultak,mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!