Ti láttatok már èlőben kis szürke ufonautát?
Figyelt kérdés
Nem a legyekre meg ilyenekre gondolok,ja a trollkodás sem èrdekel ès a nyelvtanárnők is kìmèljenek.#ufonauta #idegen faj.
2018. aug. 18. 19:14
21/25 anonim válasza:
Én most tértem vissza kihagyás után az oldalra. Ez az ufo kategória régebben komolyabb volt, bár lehet, csak sokan hazudtak.
Amit leírtak előttem, a vadászos sztori az elég érdekes. Én ezért nem szeretek éjszaka horgászni...sose tudni mit rejt a sötétség...ha nem is űrlény, még akkor is lehet egy medve vagy farkas.
22/25 anonim válasza:
Szia. Én nem akarok ebben hinni,nem akarom elfogadni azt,hogy valóban léteznek. Sok évvel ezelőtt vidéken ahol éltem egyik este nyugtalan voltam,féltem. 2 szintes házban laktunk szüleimmel. Bátyám és én a felső szinten,anyu az alsón. Volt egy macskám,aki aznap este folyton a plafont bámulta és morgó hangot adott ki. Ekkor már féltem,kinyitottam az ajtót,a macska leszaladt az alsó szintre,bebújt a fotel alá.Kiakartam szedni onnan,fújt rám és megkarmolt . Visszamentem a szobámba,ekkor már nagyon bevoltam feszülve,lefeküdtem,a tv elkezdett ki-,be kapcsolni magától. Ekkor lementen anyuhoz a szobájába aludni,pár perc múlva jött a bátyám,hogy valamiért nagyon rossz érzése van, a tv-je is meghülyült,inkább lejön aludni. Kb.fél óra múlva megjelent mostoha nővérem,aki a város másik végén lakott,mondván,nagyon félt otthon,eljött....Lefeküdtünk aludni,mind egyszobába. Befordultam a fal felé és elkezdett zúgni a fejem/fülem,olyan pulzáló zúgás. Húztam össze a nyakam,rettegtem,de olyan érzés volt,mintha valaki a vállamat nyomta volna erősen lefelé,mozdulni nem tudtam,megszólalni sem tudtam. Egy erős,szúró fájdalom volt a nyakamon,nemsokra rá feltudtam üvölteni,hogy "anyu segíts".Felébredtek,mondták,hogy olyan fura érzésük volt,nem tudtak megmozdulni,de nem aludtak. Mutattam anyunak hol fáj,elmeséltem mit éreztem.3 pötty háromszög alakban volt a nyakam bal oldalán (szúrás). Ezután csend lett,aludtunk. Másnap 2 szomszéddal beszélgettünk,mind2 úgy kezdte,ne nézzük hülyének,de éjjel valami volt,egyiknek a házban,ő ment a konyhába inni éjjel és a folyosón "lebénult"szemben állt vele egy kis szürke,másik arról számolt be,hogy a szobájukban,az ágyuk végénél állt 2. Következő este mindannyian kinnt álltunk és az eget figyeltük. Egy fényes gömbszerű valami volt felettünk az égen,kis távon oda-vissza mozgott és pulzálva villogott kb.fél órán át,majd egy hirtelen suhanással eltűnt. Ezután több ilyen Hála Istennek nem volt. Előtte viszont 7 éves lehettem amikor szintén ,szobámba fent voltam,az ablakon pásztázó fénysugár jött be (autó nem lehetett hacsak nem repülnek). Féltem,bebújtam a takaró alá,aztán kiugrottam az ágyból ,leakartam szaladni anyuékhoz,de hiába kapcsoltam villanyt,nem működött,sötét maradt. Lebotorkáltam,anyu felébredt,kijött hozzám a nappaliba.Ekkor a lépcsőfeljáróban hirtelen felgyúlt a fény,mentünk fel a felső szintre és a szobában meg a fenti nappaliban is világított a lámpa. Mindenhol,ahol bár felkapcsoltam,de sötétség maradt.
23/25 A kérdező kommentje:
Jézusúristen! Írjatok még ilyeneket!
2018. nov. 2. 21:02
24/25 anonim válasza:
A kérdezőnek: Igen, léteznek. De itt ezen az oldalon nem fogsz olyan beszámolóval találkozni, ami reális. A vadászatos sztorit kitaláltam, nem valós történés. Ne haragudj! Ez az azonban nem zárja ki a földönkívüliek létezését! Én is tejes mértékben tudom, hogy nem vagyunk egyedül ebben a hatalmas Univerzumban. Sosem vadásztam, és még eddig nem találkoztam idegenekkel. Csak piszok jól írok, és találok ki történeteket. Kérlek ne haragudj! JAH. saját weboldalam: www.tanok.hu
25/25 anonim válasza:
Látam este az égen efy ,,csillagot"i villogott de efy helyben,n olyan volt amilyen a többi csilla
Fegér pötty az égen!repülő!várjunk csak,eltűnt a semmibe pedig felhő sincs az égem,minden tiszta,OMG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!