Az UFO-k kedvesek vagy ellenségesek?
Első:
"..Életemben nem láttam még olyan űrhajót, aki személyiséggel rendelkezett volna..."
Lehet hogy a te tudásod korlátozott és már van olyan hajó ami olyan mintha személyisége lenne mivel felveszi a benne utazó személyiségét így OLYAN mintha az is élne.. de értem hogy viccelődsz a szavakkal hogy ufo az hajó nem Földönkívüli...de mind tudjuk hogy a kérdező Földönkívülire gondolt de mindig akad vki aki beleköt ebbe....kezd unalmas lenni...tovább kellene lépni ebből már! :)
Több mint valószínú hogy olyanok mint mi emberek hogy vannak jók és kevésbé jók egyébként vagy inkább ugymondanám semlegesek
Amit közzétettél kép róluk nagyon jó, amit a gabona mezőben hagytak! Nem láttam még így ezt a képet! Viszont amit tart magánál az a kör alakú disc-hez hasonlo vmi, 2-es számrendszerben íródott és dekódolták! Vagy legalábbis dekódolható így! :D :)
Megmondom először vmi hüllőre gondoltam ha állatcsonkítás* de szerintem az kamu!Vagy hibrid faj a szeme miatt vagy egyszerűen ilyen szürke lény! És ha jóra gondolok az Orion öv látható a képen a lénynek a jobb vállán,amit még eddig nem is láttam :) Tehát lehetséges hogy Orioni üzenet!?
*(Az állat csonkítás megfélemlítés része és nem ők csinálják csak elterelés...hallottam ilyet..és elhiszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!