Ti már láttatok ilyet?
Láttam, nem egy nagy dolog.
Google - ufo paintings
Jó böngészést.
láttam, többször.
szkeptikuskáim, hogya fenébe kanyarodik az égen 90 fokban bármi is? megy É-ÉK irányba aztán derékszögben elkanyarodik. Műhold? aha...
Ajánlom figyelmedbe ezt a YouTube csatornát: https://www.youtube.com/user/CaptainDisillusion
Nagyon klassz videókat készít, és ezután nem fogod megkérdőjelezni többé, hogy az összes UFO észlelés kamu.
Ugyanaz volt pár éve az éjjeli égbolton amit az 5# válaszoló írt. Az egész család kint volt és mindannyian láttuk.
Azok ketten voltak és teljesen párhuzamosan manővereztek és mindenféle sebességcsökkenés nélkül tettek derékszögű fordulatokat. Úgy tűnt mintha keresnének valamit, aztán megtorpantak hirtelen és fura színekben felerősödött a fényük majd elhalványodtak egy pontban. (Ez tartott kb. másfél percig az egész kóricálással együtt)Aztán gondolom elmentek vagy valami mert nem látszottak utána többé. Azóta is láttam hasonlót a haverommal hazajövet és már komolyan elgondolkodtam azon hogy ezek ilyen sokan vannak itt vagy már nem is érdekli őket ha esetleg meglátja valaki?
Azt hozzá kell tennem ha számít valamit hogy vidéken élek ahol abszolút nincs fényszennyezés, tehát a városban élőkkel szemben itt jóval tisztább az éjszakai égbolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!