Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti már láttatok ilyet?

Ti már láttatok ilyet?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem lenne h ti már láttatok-e ufót. Esetleg találkoztatok is? Hol vannak bizonyítékok h léteznel földönkívüli lények?

2018. máj. 29. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Láttam, nem egy nagy dolog.

Google - ufo paintings

Jó böngészést.

2018. máj. 29. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Én nem, de a Patakyhoz már "haza járnak".
2018. máj. 29. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
"Hol vannak bizonyítékok...?" Az X-aktákban.
2018. máj. 29. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy találkozz velük kérned kell tőlük! és ha alkalmas a kérés megmutatják magukat! úgy értem neked is "alkalmasnak" kell lenned ehhez! :)
2018. máj. 30. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

láttam, többször.

szkeptikuskáim, hogya fenébe kanyarodik az égen 90 fokban bármi is? megy É-ÉK irányba aztán derékszögben elkanyarodik. Műhold? aha...

2018. máj. 30. 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok, persze hogy léteznek aki kicsit is felfelé tekinget este már jó eséllyel láthat :) a többi már az egyénen múlik :)
2018. máj. 30. 19:51
 7/10 anonim válasza:
Egyszer láttam egy fehér pontot az égen aminek narancssárga volt a széle távcsővel is megnéztem de lefotózni már nem volt időm mert eltűnt. repülő nem lehetett se aszteroida mert nyomott nem hagyott!
2018. jún. 11. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
En is lattam, csak nem tudta lefilmezni, mert az ufok meghekkelik a kamerakat meg a fenykepezogepeket a kozelben, hogy nagyon rossz minosegu kepeket tudjal roluk csinalni. A 18 megapixeles felvontasu kameramat 1 megapixelesre hekkeltek le a felvetel idejere.
2018. jún. 11. 17:24
 9/10 anonim válasza:

Ajánlom figyelmedbe ezt a YouTube csatornát: https://www.youtube.com/user/CaptainDisillusion

Nagyon klassz videókat készít, és ezután nem fogod megkérdőjelezni többé, hogy az összes UFO észlelés kamu.

2018. jún. 11. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Ugyanaz volt pár éve az éjjeli égbolton amit az 5# válaszoló írt. Az egész család kint volt és mindannyian láttuk.

Azok ketten voltak és teljesen párhuzamosan manővereztek és mindenféle sebességcsökkenés nélkül tettek derékszögű fordulatokat. Úgy tűnt mintha keresnének valamit, aztán megtorpantak hirtelen és fura színekben felerősödött a fényük majd elhalványodtak egy pontban. (Ez tartott kb. másfél percig az egész kóricálással együtt)Aztán gondolom elmentek vagy valami mert nem látszottak utána többé. Azóta is láttam hasonlót a haverommal hazajövet és már komolyan elgondolkodtam azon hogy ezek ilyen sokan vannak itt vagy már nem is érdekli őket ha esetleg meglátja valaki?

Azt hozzá kell tennem ha számít valamit hogy vidéken élek ahol abszolút nincs fényszennyezés, tehát a városban élőkkel szemben itt jóval tisztább az éjszakai égbolt.

2018. jún. 23. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!