Van itt olyan akinek lezuhant ufo kertjébe?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 16:59
11/19 anonim válasza:
Nekem még sajnos nem. Talán azért, mert nincs kertem.
12/19 anonim válasza:
Igen. Épp tévét néznek a nappaliban.
13/19 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én valahogy egy ilyen élményt szívesebben kihagynám mint hogy megéljem. Amúgy se tudnák vele beszélni, forintja meg nincs:)))
14/19 anonim válasza:
Ha a férjemmel valamiben nem egyezik a véleményünk, az utolsó mondata az szokott lenni, hogy " te ezzel a felfogással boztos nem erről a bolygóról jöttél".
És lehet igaza van, mert 0 rh negatív vagyok, állítólag ufó.:))
15/19 anonim válasza:
Igen, pont agyoncsapták a macskámat, úgyhogy az anyós dühös lett és agyoncsapta őket a lapáttal. Itt vannak elásva az ablak alatt.
16/19 Nanemond!!! válasza:
Persze!!!!! Olyan nap nem telik el, hogy ne zuhanjon egy-ketto le! Mondjuk nincs kertem! De ha lenne, biztos csak ide zuhanna! Kedves kerdezo! Lehet , hogy a te ufoid irtak ki ezt a kerdest!?!?
17/19 Josephine Harkay válasza:
Ha ez véletlenül megtörténne nálad, azonnal készíts fényképeket és add el egy amerikai újságnak. Dúsgazdag leszel!
18/19 anonim válasza:
Igen, de megoldottam a lobszívóval.
19/19 anonim válasza:
Igen le is adtuk a vasat a méh-be, abbul vettük a Ignist.Az ürlényeket meg megették a kóbor kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!