Van itt olyan akinek lezuhant ufo kertjébe?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 16:59
1/19 anonim válasza:
Igen! Én csak férjemnek vagy uramnak hívom.
2/19 anonim válasza:
Persze, be is költöztek a pincébe.
3/19 anonim válasza:
Nekünk a kert mögé, a kerítésen kívülre. Ez ér?
4/19 anonim válasza:
Nem 3-as, az nem ér! Miért nem figyelsz jobban a kérdésre? Nem lehet itt már egy egyszerű, mindennapi kérdésre sem normális választ kapni?😂
5/19 anonim válasza:
Minden nap lezuhannak, lehet, hogy a 4 tonnás mágnes tehet róla amit a kertben elástam
6/19 anonim válasza:
Max én lehettem 😅😅😅. Bocs a veteményesedért.
7/19 anonim válasza:
Igen és azóta a legjobb barátom!!
8/19 anonim válasza:
Már több is, ám sajnos, olyan nagyok voltak, hogy nem fértek el az én kertemben, a szomszéd pedog lenyúlta őket.
9/19 anonim válasza:
Több mint tíz éve van egy intergalaktikus űrkikötő a kertem végében, de még egy baleset sem történt. Nem is értem a kérdezőt, tényleg azt hiszi, hogy több millió fényév megtétele után majd pont itt fog valaki lezuhanni? Minden űrhajónak megvan az érvényes műszaki vizsgája anélkül még a Naprendszer közelébe se jöhet, nyilván le tudnak szállni minden baj nélkül.
10/19 anonim válasza:
Igen, egyszer lezuhant egy azonositattlan repülő tárgy a kertembe.
Igaz később azonositva lett és darabokban kapta vissza a tulaj. :)
Megtanulta, hogy nem reptetünk magán területre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!