Más is tapasztalt már hasonlót?
"Azért utoljára adtam egy esélyt a dolgoknak, de már meg se próbálom az embereket meggyőzni erről szal ja.."
De miért akarod őket meggyőzni? Általában tudod az emberek úgy gondolkodnak, hogyha valami szokatlant vagy megmagyarázhatatlant látnak, akkor titokban tartják majd, viszont akivel tényleg előfordul az nem kürtöli világgá, de ugyanakkor magában sem tárja örökké. Mellesleg túlságosan bizonyítani akarsz valamit, legalábbis nekem úgy jön le. Azért kérdezem, hogy miért akarsz meggyőzni minket? Valószínűleg, aki hasonlót látott ugyanúgy, mint te, tanácstalan. Mit tudna ő neked mondani? Vagy azt várod, hogy UFO sztorikat gyártsunk neked? Honnan fogod tudni, hogy az igazat fogjuk neked hazudni? Akár hiszed, akár nent én elhiszem neked, hogy láttál valamit, amiről nem tudod micsoda.
Gömbvillámon azért jót nevettem! :D :D :D
Fémes szerkezet hogy lehet gömbvillám? :D :D
Én is láttam már ilyet! :) és egyértelmű h nem vagyunk egyedül, ez nagyon gyermeteg elképzelés lenne vagy agymosott ahogy itt már írták...szkepticizmus jó dolog de van amit(amiket) már bekellene látnunk emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem csak mi létezünk mint ilyen létformák!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!