Mi lehet ez? Fehér fény az ágyam felett.
Figyelt kérdés
Egy este arra ébredtem hogy világos van a szobában.Nem volt fel kapcsolva a lámpa.Utána észleltem föl ahogy fekszem a fejem fölött egy hófehér fénygömb látszik a falon.Ahogy ezt észrevettem pár másodperc múlva éltünt.
Hófehér tiszta fénye volt. Előtte nem láttam ilyet.
Szerintetek mi volt???
2018. ápr. 2. 19:53
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egy író vagyok és elakadtam a könyvemmel legalább 2 hónapja.
Ihletet szeretnék kapni a folytatásához.
Szeretnék több kommentet kapni a kérdésemre!!
Egy kicsit valóság alapja is van a történetemnek.
Sci-fi és Dráma kategória.
2018. ápr. 2. 23:38
12/18 anonim válasza:
Én meg a farkas vagyok, és most bekaplak! Hamm...
13/18 anonim válasza:
Dimenziókapu nyílt az ágyad fölött. Nem nagy ügy...
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket !
Eddig az utolsó válaszoló kommentjét tudnám legjobban elképzelni 👍🏻
2018. ápr. 3. 23:23
15/18 anonim válasza:
De kedves kérdező! :D ezt nyugodtan leírhattad volna már a kérdés után! nem kellett volna eddig várni! :D mert vannak akik igazi storykat akarnak nem ilyen olyan képzeletbeli ötletelést! Nincs ezzel baj csak az elején is leírhattad volna ! :D
16/18 anonim válasza:
A fehér fény a túlvilágra vezető út! Valószínűleg horrorszerűen hangozhat, de te hamarosan megismered a világ fényes oldalát! A másik síkon! Onnan abban a dimenzióban nagyon keveseknek sikerült vissza térnie!
17/18 anonim válasza:
Én tudom hogy mit láttál és a válasz nem regényhez kellett.
18/18 grafno válasza:
Te egy "ufot" lattal. Nalunk volt egy ami 2 hetente mindig visszajart(Budapest). Tippre teniszlabda meretu, vilagit es legkisebb zajra eltunik. A biztonsagi kamera felvette 9x. Korom sotetben a semmibol jon/tt elo es a 1.5magasan repulve kozlekedett. Par mp mulva a falon at tunt el a mozgaserzekelo hangja miatt. Javaslom egy ejjelato kamera beszerzeset es reggel nezd vissza a felvetelt. Lehetoleg hagyd uresen a szobat egy idore. A mienk kb 2hetente jott elo. Minden hangot kiado dolgot tuntess el a szobabol. Sok sikert a vadaszathoz. Ha lesz videod akkor nem fognak hulyenek nezni az ismerosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!