Fények Buda felett?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Több embertől hallottam netes hozzászólásokban, hogy Pest budai oldalán sokszor látni több"fénygömböt" az égen, ami nem is műhold nem is csillag :D
Tapasztalt valaki más is budán hasonlót?
Nem vagyok teljesen szkeptikus, szóval érdekelnek az ilyenek, főleg, hogy budán van az albérletem :D
Kérlek, a mindenből viccet csinálók kíméljenek. Köszönöm :D
2015. máj. 2. 16:02
1/14 bollocks válasza:
Mi az, hogy Pest budai oldala? Amúgy én voltam az, mostanában sok babot eszem, ez beindította a bélműködésem, és hobbim lángra gyújtani az eredményt. Állítólag Gödöllőig látszik a fénye. A szkeptikusok véleménye nem érdekel ezzel kapcsolatban.
2/14 anonim válasza:
De miért nem győződsz meg saját magad a fénygömbökről, ha úgyis ott laksz és még érdekel is a jelenség?
3/14 A kérdező kommentje:
pest budai oldala az kérlek buda..ne mondd h nem hallottad még :) am meg nem kell annyi babot enni és marhaságokat kommentelni! :D
2015. máj. 2. 16:12
4/14 A kérdező kommentje:
Sajna én még egyet sem láttam..még a csillagokat se látni a fényszennyezéstől
2015. máj. 2. 16:13
5/14 anonim válasza:
Akik látták a gömböket, azok honnan nézték? A pusztaságból?
6/14 A kérdező kommentje:
pl elnézhettek a pesti 10emeletesükből buda felé :)
2015. máj. 2. 16:21
7/14 anonim válasza:
Igazán elkéredzkedhetnél hozzájuk egy éjszakai közös megfigyelésre...
8/14 A kérdező kommentje:
Ennyire azért nem érdekel.....ezért is írtam ide, hiszen itt sokan vagyunk és ha látott valaki valami hasonlót, megoszthatja velem!
2015. máj. 2. 16:28
9/14 anonim válasza:
Ez a jelenség akkor fordul elő ha a 4G-böl elszabadul az egyik G. Ilyenkor vált át a környéken mindenkinek a mobilja 3G-re. Csak éjjel látható, nappali fényben nem érzékeljük. Azért gyakori mert a T-system most teszteli a 4G hálózatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!