Mi a véleményetek a Neil Armstrong-féle
idegen-elméletről?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy sokaknak nem tűnt fel eddig, de Neil Armstrong neve visszafelé "Gnorts, Mr. Alien".
Na most kérdem én, ez teljesen a véletlen műve csupán, vagy az Armstrong családnak már jóval a Holdraszállás előtt volt kapcsolata az idegenekkel? Az a véleményem, hogy a "gnorts" nyilvánvalóan egy köszönési forma az idegeneknél valami ismeretlen földönkívüli nyelven, és amikor eljutottak a család házához, valószínűleg így köszöntek az ott meglátott embereknek. Neil pedig végül az ő emlékükre kapta ezt a nevét.
Lehet, hogy ő maga tudta ezt, csak soha nem beszélt senkinek sem róla? Talán az idegenek kérték meg erre a családot? Mi lehet mind e mögött?
Lehet benn valami, hiszen Louis Armstrong családneve is ugyanaz, igaz a Holdon nem járt, de zenéjével az egekbe repítette hallgatóit.
Keresztneve fordítva SiUol, amiből a 'SI' a szíriuszi származására utal, az 'Uol' pedig bolygolyuk neve saját nyelvükön.
.
El kell fogadnod az én elméletemet, ha azt akarod, hogy én elfogadjam a tied!
2018. márc. 21. 05:39
12/13 anonim válasza:
Az elképzelhető hogy màr akkor tudtak az idegenek létezéséről csak gondolom nem akartak pànikot kelteni a nép között .Sztem most is tudnak vmi ilyesmit de eltitkoljàk az emberek előtt .
2018. márc. 21. 21:31
13/13 anonim válasza:
Neil Armstrong Egy igazán sikeres űrhajós volt. És hogy a neve visszafele olvasva mit is jelent szerintem erre ő maga sem jött rá. Ez egyszerűen egy véletlen csak. Most elmélet ide oda, de az idegenek talán léteznek, de hogy a földön nem jártak , max az ember fejlődése korába amikor megbabrálták a DNSt hogy egy inteligens lényt állitsanak elő a fákon portyázo majmokból , az talán lehetséges. Vagy csak szimplán biológiai véletlenek vagyunk. Am az elmélet egyik része a vénuszra tereli a gyanut. Újabban azt tartják hogy a holdunk anno a vénuszé volt , és a vénusz sem ott ahol ma van. Ma tudjuk hogy tengelyforgása ellentétes a földével 1 vénuszi nap több mint 1 vénuszi év, pálya keringése és szöge hasonló, és a felszine is pont mint a földé kettősmaggal akár a föld. De mi történt a bolygóval? Elmélet szerint ütközés érte, és a sokkal öregebb bolygó mint a föld hamarabb elkezdödőtt az élet és a fejlődés rajta, a földünk még a kisbolygóval való ütkőzés után kezdett helyreállni mikor a vénuszon már civilizáció volt. Mert a naprendszerben a 2 bolygó egyszere alakult ki bár a földet kis ídő után találat érte majd amég újra helyreállt a vénusznak esélye volt fejleszteni az életformát. Aztán kb mikor a mi dinóink kihaltak, kb akkor érte el a naprendszert egy koborgó bolygó csoport, megfigyelhető sok bolygót a naprendszerben, pl ott az uránusz , azt valami felyreállitotta, a vénuszt belyebb lőkte és a mars holdját viszont egyszerűen megsemmisitette, A mars körül keringő 2 szíkla ugyan abből az anyagból származik ami azt jelenti hogy valamikor egyek voltak de szétestek, a Jpiter egyik holja viszont rosz helyen van most. az a hol olyan anyagból van mint a Mars, valamiért valami történt a naprendszerben. Talán a vénuszon éldegélő civilizáció ölte ki a dinoinkat és a saját fajuk génjeit hozta el a földre az emlősőket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!