Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Marssal kapcsolatban tényleg...

A Marssal kapcsolatban tényleg titkolóznak?

Figyelt kérdés

Miért is ne? Pl én nem tudtam, de ebben elmondják, hogy három szintje van az inromációk kezelésének 1. katonai, majd utána megkapja a 2. tudományos kör majd utána 3. a polgárok

Most a tudományos kör lehet már egy erősen megcsonkított verziót kap a katonaságtól.

[link]

2018. febr. 25. 14:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az űrutazások hanganyagainak dokumentációja is elérhető a NASA oldalain a neten, publikus és világos észlelések tömkelege van bennük:

Pl. Gemini VII:

"Lovell: BOGEY AT 10 O'CLOCK HIGH.

Capcom: This is Houston. Say again 7.

Lovell: SAID WE HAVE A BOGEY AT 10 O'CLOCK HIGH.

Capcom: Roger....

Capcom: Gemini 7, is that the booster or is that an actual sighting ?

Lovell: WE HAVE SEVERAL...ACTUAL SIGHTING.

Capcom: ...Estimated distance or size ?

Lovell: WE ALSO HAVE THE BOOSTER IN SIGHT..."

Szóval igazából szerintem is úgy vannak vele minek titkoljuk, ha kiüti a szemüket sem hiszik el úgysem.

2018. febr. 27. 09:07
 12/14 Szabó Szabolcs 73 ***** válasza:
27%

Érdekes, a Holdnál már az is "hitelesen" bebizonyosodott, hogy soha nem jártunk ott. És erre "szavahihető" tanúk is vannak, meg az is hogy jártunk ott sőt felvettük a kapcsolatot az idegenekkel, sőt állandó bázisunk is van, és erre is vannak "szavahihető" tanúk.

Akkor nem kéne ennek a sok "hiteles" információnak a valódiságán már csak logikai alapon elgondolkodni?

2018. márc. 3. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Tényleg!

Még azt is eltitkolják, amit nem tudnak!

2018. márc. 3. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Sőt, az is "bebizonyosodott" már, hogy Hold sincs, csak oda van vetítve a búrára a lapos Föld fölé.
2018. márc. 4. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!