A Marssal kapcsolatban tényleg titkolóznak?
Miért is ne? Pl én nem tudtam, de ebben elmondják, hogy három szintje van az inromációk kezelésének 1. katonai, majd utána megkapja a 2. tudományos kör majd utána 3. a polgárok
Most a tudományos kör lehet már egy erősen megcsonkított verziót kap a katonaságtól.
Az űrutazások hanganyagainak dokumentációja is elérhető a NASA oldalain a neten, publikus és világos észlelések tömkelege van bennük:
Pl. Gemini VII:
"Lovell: BOGEY AT 10 O'CLOCK HIGH.
Capcom: This is Houston. Say again 7.
Lovell: SAID WE HAVE A BOGEY AT 10 O'CLOCK HIGH.
Capcom: Roger....
Capcom: Gemini 7, is that the booster or is that an actual sighting ?
Lovell: WE HAVE SEVERAL...ACTUAL SIGHTING.
Capcom: ...Estimated distance or size ?
Lovell: WE ALSO HAVE THE BOOSTER IN SIGHT..."
Szóval igazából szerintem is úgy vannak vele minek titkoljuk, ha kiüti a szemüket sem hiszik el úgysem.
Érdekes, a Holdnál már az is "hitelesen" bebizonyosodott, hogy soha nem jártunk ott. És erre "szavahihető" tanúk is vannak, meg az is hogy jártunk ott sőt felvettük a kapcsolatot az idegenekkel, sőt állandó bázisunk is van, és erre is vannak "szavahihető" tanúk.
Akkor nem kéne ennek a sok "hiteles" információnak a valódiságán már csak logikai alapon elgondolkodni?
Tényleg!
Még azt is eltitkolják, amit nem tudnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!