Láttál-e UFO-t Magyarorszagon?
Én sosem hittem bennük, de amikor 6-8 éves voltam és éppen nagymamámnál aludtam akkor, mikor este kiment nagyi a mosdóba felkapcsolta a folyosón a lámpát, és miután bement a wc-re , akkor a fejemre húztam a takarót mert idegesített a villany fénye, és ahogy lehúztam magamról vissza ahogy az előtt volt akkor (háton feküdtem) mintha egy síkban lebegett volna velem egy hófehér(kicsit ködös) valami. Határozottan kilehetett venni az alakját olyan volt mint egy felnőtt ember csak egy picit kisebb szóval eléggé beparáztam csak az volt a bibi hogy miután megláttam felettem elakartam mozdulni az ágybból vagyis kirohanni ahogy csak tudok csak sajnos nem engedte (vagyis fogalmam sincs hogy, de leblokkolt engem) és tudom hogy Ő volt az mert én nem vagyok az a lemerevedős fajta ,értitek?! na mind1 szóval ott fekszem ,se megszólalni se megmozdulni nem engedett(nem ért hozzám csak figyelt) és akkor a takaró hirtelen megint az arcomban volt és mikor már mozdulni tudtam akkor már senki sem volt a szobában !( amúgy nem álmodtam mert akkor ott szóltam nagyinak hogy ő nem látott valamit? és válaszolt is de ő sajna nem látta)
NE nézzetek hülyének csak leírtam a tapasztalatomat:)
Bye...
Még éjjeli őr koromban láttam egyszer napnyugtakor 8 gömböt egymásután sorakozva közeledni nyugatról kelet felé, ahogy aztán fölém értek eltüntek mivel már nem oylan szögben esett rájuka napfény..
Másnap kiderült, hogy valahol időjárási szondákat engedtek fel kis légbalonokon, a rádió bemondta..
De láttam már szabad szemmel műholdat is, meglehetősen gyorsan elhúzni az égbolton, ami azt jelenti, hogy a horizonton keresztirányba át kb 4 másodperc alatt..
Szerintem sputnik volt, vagy űrszemét...
Hát persze, hogy láttam.
"Én sosem hittem bennük, de amikor 6-8 éves voltam és éppen nagymamámnál aludtam akkor, mikor este kiment nagyi a mosdóba felkapcsolta a folyosón a lámpát, és miután bement a wc-re , akkor a fejemre húztam a takarót mert idegesített a villany fénye, és ahogy lehúztam magamról vissza ahogy az előtt volt akkor (háton feküdtem) mintha egy síkban lebegett volna velem egy hófehér(kicsit ködös) valami. Határozottan kilehetett venni az alakját olyan volt mint egy felnőtt ember csak egy picit kisebb szóval eléggé beparáztam csak az volt a bibi hogy miután megláttam felettem elakartam mozdulni az ágybból vagyis kirohanni ahogy csak tudok csak sajnos nem engedte (vagyis fogalmam sincs hogy, de leblokkolt engem) és tudom hogy Ő volt az mert én nem vagyok az a lemerevedős fajta ,értitek?! na mind1 szóval ott fekszem ,se megszólalni se megmozdulni nem engedett(nem ért hozzám csak figyelt) és akkor a takaró hirtelen megint az arcomban volt és mikor már mozdulni tudtam akkor már senki sem volt a szobában !( amúgy nem álmodtam mert akkor ott szóltam nagyinak hogy ő nem látott valamit? és válaszolt is de ő sajna nem látta)
NE nézzetek hülyének csak leírtam a tapasztalatomat:)
Bye..."
ez alvási paralízis lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!