Tudom hogyan lehetne megépteni az ufokat. A többit lent?
Mágnes sem kell! - elég egy nagyobb gyertya.
Már régen feltalálták a hődilatációs rakétát.
.
Nagy hőtágulási együtthatójú, de elég erős fémből (pl. alumínium) készítesz aegy alul-felül zárt hengert. Mielőtt lezárnád, beleállsz egy megfelelően nagy gyertyával. henger felső részét melegíted, az kitágul. Aztán a gyertyát elfújva az alja utána húzódik. Ezt kellő ütemben és számban ismételve nem csupán elemelkedik a talajtól hődilatációs rakétád, hanem kellő sebességet is eléri az űrutazáshoz.
Szerzői jogokra nem tartok igényt.
dubitus, ez nagyon jó! XD
Kérdező, szerintem ne kezd ilyen bonyolult feladattal, sokkal egyszerűbb és nagyon népszerűvé tenne ha megoldanád a világ energiaproblémáját! A megoldás adott, kell egy nagy kézi hajtású dinamó amivel elektromos áram fejleszthető, ehhez már csak a Szuperment kellene megtalálni hogy tekerje egész nap. Mivel a a Szupermen sosem fárad el élete végéig tekerheti, addig meg kitalálunk valamit! Valaki már a tervet is elkészítette, csak a megvalósításra vár!!4!
Ugyanakkor nem árt sietned, vannak akik a Szupermen ritka feltűnése miatt alternatív vajaskenyér-macska meghajtásban gondolkoznak és már túl vannak a kezdeti sikeren!!
Na én spec egyetlen embert tudok, aki kiposztol valami hülyeséget, hogy márpedig megcsinálja, mindenki kedélyesen elcöccög rajta, aztán az a pernahajder TÉNYLEG megcsinálja. Mindig.
Ez Elon Musk.
Neki kicsit könnyebb hinni.
Kivárom ,amíg ő kiírja ezt az állandómágnesufós frincfrancot, oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!