Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tudom hogyan lehetne megépteni...

Tudom hogyan lehetne megépteni az ufokat. A többit lent?

Figyelt kérdés
Állandó mágnes kell hozzá
2017. dec. 27. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mágnes sem kell! - elég egy nagyobb gyertya.

Már régen feltalálták a hődilatációs rakétát.

.

Nagy hőtágulási együtthatójú, de elég erős fémből (pl. alumínium) készítesz aegy alul-felül zárt hengert. Mielőtt lezárnád, beleállsz egy megfelelően nagy gyertyával. henger felső részét melegíted, az kitágul. Aztán a gyertyát elfújva az alja utána húzódik. Ezt kellő ütemben és számban ismételve nem csupán elemelkedik a talajtól hődilatációs rakétád, hanem kellő sebességet is eléri az űrutazáshoz.

Szerzői jogokra nem tartok igényt.

2017. dec. 28. 07:39
 12/17 anonim ***** válasza:
En ugy tudom amerika már rég repdes ufojarmuvekkel amiket ok fejlesztettek ki csak epp "titkos"projekt, de amikor ufot latnak akkor csqk amerika tesztel foldi csészealjakat igazabol.
2017. dec. 28. 07:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Szoval probalgatják már ezer éve legyártani
2017. dec. 28. 07:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező egy úttörő, mint a legtöbb zseni Frank meg Albert Einstein, de leginkább Frankenstein. Az ,,úttörő" kifejezés arra utal, hogy felrepül aztán leesik töri az utat, még a hadakat sem kíméli. Szétszedi a hangfalakat, mivel abban a mágnes és leellenőrzi melyek a vas meg az ólom. (az ólomot nem fogja a mágnes) Abból lesz a kabin, mivel a műszereket nem érheti elektromágneses rezonancia hullámok. Összezavarná őket. Nullpont energia hajtja az alsó rotort és az antigravitonokat meg ilyesmi. De egy kicsit elkalandoztam. Mindegy. Lefogjuk lőni, amint a légtérbe kerül.
2017. dec. 28. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

dubitus, ez nagyon jó! XD

Kérdező, szerintem ne kezd ilyen bonyolult feladattal, sokkal egyszerűbb és nagyon népszerűvé tenne ha megoldanád a világ energiaproblémáját! A megoldás adott, kell egy nagy kézi hajtású dinamó amivel elektromos áram fejleszthető, ehhez már csak a Szuperment kellene megtalálni hogy tekerje egész nap. Mivel a a Szupermen sosem fárad el élete végéig tekerheti, addig meg kitalálunk valamit! Valaki már a tervet is elkészítette, csak a megvalósításra vár!!4!

[link]

Ugyanakkor nem árt sietned, vannak akik a Szupermen ritka feltűnése miatt alternatív vajaskenyér-macska meghajtásban gondolkoznak és már túl vannak a kezdeti sikeren!!

https://www.youtube.com/watch?v=Z8yW5cyXXRc

2017. dec. 28. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Úgy látom a megoldás itt is gyurcsány ferenc lesz.
2017. dec. 28. 23:31
 17/17 Wadmalac ***** válasza:

Na én spec egyetlen embert tudok, aki kiposztol valami hülyeséget, hogy márpedig megcsinálja, mindenki kedélyesen elcöccög rajta, aztán az a pernahajder TÉNYLEG megcsinálja. Mindig.

Ez Elon Musk.

Neki kicsit könnyebb hinni.

Kivárom ,amíg ő kiírja ezt az állandómágnesufós frincfrancot, oké?

2018. jan. 17. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!