Van itt olyan aki nyitot már féregjáratot a sajátszóbajában?
Előző, sajnos ez így van! Ráadásul az én válaszomat még törölték is, pedig nem volt nagyobb hülyeség a többinél. Ahogy így nézem, a többi marhaság legalább ugyanakkora, mégis fent hagyták őket az enyémmel ellentétben. Akkor most hol van itt az igazság?
Nem tudom, hogy a kérdező komolyan gondolta-e a kérdést, de hogy a válaszolók a saját hozzászólásaikat nem, az biztos! Akkor ezzel az erővel inkább már törölni kellett volna magát a kérdést is, nem pedig az én válaszomat törölni, a többi baromságot meg fent hagyni!
Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak ennyire élvezed a trollkodást? (Utóbbi esetben én is élvezem.)
Ez egy 3D tracking tesztvideó, csak jól trollkodik a srác. Kezdjük azzal, hogy ekkora fényforrás a szoba közepén
durván érintené a kamera fényérzékelését, emiatt az automatika teljesen besötétítené a szobát. Próbáld ki, hogy az árnyas szobáról az ablakodra irányítod a telefonod kameráját, mindjárt sötét lesz minden az ablak körül.
ha fixre van állítva a fényérzékenység, akkor meg teljesen kiégne a képen a lyukon keresztül látható táj, tehát nem látnánk ott semmi részletet, ráadásul olyan radiális árnyékokat keltene egy ilyen fényforrás a szobában, amelyek egyébként nincsenek ott. Na most a troll animátor ezeket "elfelejtette" odarakni (mármint nem volt rá képes, az egész szobát valósághűen le kellett volna modelleznie, ez pedig már inkább egy hollywoodi szintű teljesítmény lenne).
:D
Szerintem így teszteli, hogy milyen jó látvány tervező lenne, egy-egy filmben. Van még mit tanulnia, mert nem jött be a kamu beetetés. Hehe
Én próbáltam ezt a progamot telon hasonlóképp mint ez az ürge! és...
SEMMI !!! Ez egy nagy kamu !!! :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!