Valóban létezik a fekete lovag műhold?
# 3 dubitus nevű felhasználó
"Elég nehéz elképzelni azt a keletről nyugatra mozgó tárgyat/objektumot, ami poláris pályán kering."
Lehet éppen ezér titkos. Nem gondólkodtál rajta?
"Lehet éppen ezér titkos. Nem gondólkodtál rajta?"
Kelet-nyugat meg poláris pálya, az merőleges egymásra. Szóval vagy ez, vagy az.
Ezér(!) rossz, ezen nem gondÓlkodtál?
Szerintem ez a legerősebb dolog ami egy egyszerű halandót arra késztethet hogy elhiggye léteznek a földönkívüliek a józan paraszti esze mentén. És itt vannak, vagy legalábbis voltak valamikor. A FL rádiójeleket sugároz, természetes képződmény így nem lehet. Emberi szintén kizárva, hisz a felfedezésekor még sehol nem volt az emberiség az űr környékén, de már megfigyelték ahogy vöröses pontként átszeli az egünket és a rádiójeleit befogták. A NASA időről időre próbálkozott a magyarázattal de hát minden variációjuk ellentmond az első megfigyelések idejének és a rádiójelsugárzásnak. Na és a pályája sem állandó, néha egyszerűen letér róla.
Régen láttam egy videót a youtube-on ahol az asztronauták izgatottan "pánikolnak" a kabinban ahogy a FL megközelíti őket, de már nem találom, ha valaki tudja melyik az belinkelhetné.
"És a hit ismét győzött a tények felett."
Azt elfelejted, mint mindig, hogy a te tényedet valaki prezentálja neked is és neked nincs lehetőséged meggyőződni arról, hogy igaz vagy nem. Pedig szép is lenne, nem kellene itt vitatkoznunk egymással. Amikor a NASA azt állítja neked, hogy a fekete lovag az a Discoverer leszakadt része, akkor te fel tudsz menni és meggyőződni erről magad? Ugye, hogy nem. Mit csinálsz helyette? Elhiszed neki ;)
Mindkét tábor a rendelkezésre álló morzsákból rakja ki magának, hogy mit HIGGYEN.
Sajnos a ti bizonyítékaitok arról szólnak, hogy a NASA, az ESA, a Rsozkozmosz, mindenki hazudik, csak az ufós forrásaitok mondanak igazat.
Innentől nincs miről vitázni.
Kérdező.
A Világegyetemben gondolod hogy az Ember lenne az eggyetlen inteligens faj és egyedül lennénk? Szerintem nem csak hogy létezik de még a Holdon is sok olyan dolog van amit nem kötnek a Publikum orrára.
"A Világegyetemben gondolod hogy az Ember lenne az eggyetlen inteligens faj és egyedül lennénk?"
Az, ha létezik máshol élet, nem bizonyíték arra, hogy itt is vannak az idegenek.
A világegyetem méretére és idegen élet esélyére hivatkozás állatira nem játékképes érv.
Egyébként egy amerikai egyetemista összegyűjtötte az összes elérhető fekete lovag fotót és azok alapján szépen papírból összelegózta a 3D-s formáját. És bizony pontosan megvan, hogy melyik típusú hordozórakéta burkolatlemeze néz ki pontosan ugyanígy.
Jöhet a BUSTED pecsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!