Létezik olyan - akár fekete - mágia, amivel olyan emberre tudok szerelmi kötést tenni, akivel még nem is találkoztam?
Figyelt kérdés
Az sem baj, ha csak bevonzom!2017. jún. 7. 22:54
1/11 anonim válasza:
Miért olyan iszonyat nehéz odamenni a másikhoz és természetes módon hatni a másikra, ami által vagy lesz kapcsolatod vele vagy nem!
NEM LÉTEZIK SZERELMI KÖTÉS!!! Ha ezt nem vagy képes elfogadni, akkor viseld el a szerelmi kötés következményeit, ami nem lesz túl kellemes! ;)
Előre szóltam, szenvedj majd. ;)
2/11 anonim válasza:
Fekete mágia és a szerelmi kötés, aha persze. Olvasd már el kérlek mi a fаśz az a fekete mágia mert кurvárа nem arra használják.
4/11 anonim válasza:
Hogy kapjunk esélyt megismerkedésre
5/11 anonim válasza:
Legyél hozzá kedves, mosolyogj rá és nem kell semmi furmányos varázslat. :)
6/11 anonim válasza:
Azt mondod neki hogy "Tetszel nekem."
és bumm!
7/11 anonim válasza:
Persze hogy létezik, de sajnos mivel a mágiának van ellenhatása, onnantól akaratlanul is örökre elkerülitek egymást, sosem fogtok találkozni. Ha megnézed, ide szoktak irogatni emberek hogy látták álmukban a tökéletes párt és nem találják, hiába keresik a való életben. Na ők ilyen szerelmi kötés áldozatai.
8/11 anonim válasza:
Figyelj, ne hallgass a piszkálódókra, VALÓDI varázsló vahyok, privátban segítek.
Amúgy azt hadd kérdezzem meg, hogy aki nem hisz a mágiában, az miért irofat ide?
9/11 képzeletbeli barát válasza:
Ez nem fekete mágia!!! A fekete mágia pl.: voodoo baba, mások megátkozása stb. Egy szóval a fekete mágiát az emberek gonosz dolgokra használják fel! Amit te leírtál az nem fekete szerelmi mágia hanem csak simán szerelmi mágia! Nincs is olyan hogy fekete szerelmi mágia!!!
10/11 képzeletbeli barát válasza:
Gondolkozz már hogy mit írsz!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!