Nagy divatja volt akkor. Talán a Nemere István által írt Titkok könyve volt a legismertebb könyv, amiből tájékozódni lehetett.
2017. szept. 29. 17:15
2/12 anonim válasza:
Mi a bánatot jelent ez a 84-88kb-t? Ilyen lassú volt a neted? :O
Szerintem a 80-as évek előtt jóval korában is lehetett róluk hallani újságokban, mert hát tudtommal a Roswelli UFO incidens után eléggé népszerű volt ez a téma, bár nem terjedt úgy a hír, viszont a Magyar UFO hívők is gyártották az összeesküvés elméleteket. Ezt még egy korábbi fórumozó írta nekem, mivel én még meg sem születtem akkor, max csak annyit tudok, amennyit hallottam másoktól. :D
2017. szept. 29. 17:39
3/12 anonim válasza:
Áj, de hülye vagyok...most esett le. :D
2017. szept. 29. 17:44
4/12 anonim válasza:
A The Roswell Incident c. könyv 1980-ban jelent meg, 1975-ben történt az állítólag elrabolt Travis Walton esete, amely nagy port vert fel. Bőségesen lehetett olvasni-hallani az idegenekről már a két világháború között is, a Világok harca c. rádiójáték pl. 1930-ban volt hallható, ekkoriban még abszolút tényként kezelték, hogy a Naprendszerben is lehetnek lakott bolygók a Földön kívül. Nálunk az 1980-as évek végétől ment a témában a Nulladik típusú találkozások c. tévéműsor Déri János vezetésével, rengeteg amatőr társaság, ufómagazin stb. alakult ekkoriban. Egyáltalán nem újkeletű a téma...:-)
2017. szept. 29. 18:23
5/12 anonim válasza:
Persze, lehetett ilyenekről hallani. Nyilván nem akkora számban mint a net elterjedése óta, de azért akit érdekelt, nem maradt infó nélkül.
Alap volt Nemere két könyve, voltak Daniken könyvek, UFO magazin, TV műsor, különböző magazinokban, folyóiratokban cikkek...
Igen,a 80-as évek végétől,90-es elejétől màr kezdtünk mi is hallani a témàról,de az előtti években a mi csalàdunkban,sőt baràti,rokoni körben sem volt ismert ez a téma.Ezért is okozott számunkra meglepést,mikor először bukkantunk olyan beszàmolókra a könyvekben,amik hasonlítottak egy baràtunk történetére,akinek voltak valószinüleg eltéritéses élményei.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!