Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit akarhattak üzenni az...

Mit akarhattak üzenni az idegeneknek a Nazca-vonalakkal?

Figyelt kérdés
Nos, Peru sok furcsasággal bővelkedik, mint mondjuk a koponya torzítás vagy a Nazca-vonalak. Az előbbi szerint hasonlítani akartak az Istenekre, viszont az utóbbit nem tudom hová tenni. Mit akarhattak üzenni?

2017. aug. 24. 09:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem azért linkeltem, mert jó könyv lenne, de a benne található példákat írják mindenhol, innen szemezgetnek...vagy ahonnan ez is szemezgetett.
2017. aug. 24. 13:19
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem konzultálj Pataky elvtárssal.
2017. aug. 24. 14:26
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

Valami nem tiszta előttem. Ezek a régi emberek honnan vették, hogy vannak földön kívüli lények? Tegyük fel, hogy a világ istenei valójában idegen világból jött értelmes lények. Tegyük fel, nekik szól a jel.

De ha ezek az ősi civilizáció lakói képesek voltak ezt a jelrendszert kigondolni, s megalkotni, miért hitték azt, hogy látható is az űrből?

Nem látható. Néhány tíz kilométerről is már láthatatlan. A kínai nagyfal éppen még észrevehető. De a mi holdunkról már nem.

Erős csillagászati távcsővel is csak valamelyest nő az észlelési távolság.

Akkor meg mi a fenének?

Ha meg abból indultak ki, hogy azoknak a csodalényeknek van megfelelő műszerük, akkor arra nem gondoltak, hogy szintén felesleges meló, mert azzal úgyis mindent látnak.

2017. aug. 24. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!