Ha az élet a földön kívülről érkezett ide, akkor az idegeneknek mértne lehetne emberi kinézete?
Tehát ha az élet meteoron keresztül érkezett, akkor ugyanezen életet más meteor is elsodorhatta volna egy másik Föld szerű bolygóra. És ott is végbemegy ugyanaz a folyamat, mint itt. Végül az idegenek ugyanúgy fognak kinézni, mint mi. Tehát emberek, akik elvegyülhetnek köztünk.
Nem lehet?
de van egy csomó beszámoló ember kinézetű földönkívüliekről nem hiszem hogy mind kamu lenne de akkor ez hogy lehet?
csak azok valahogy sokkal gyönyörűbbnek néznek ki
ez a sok de ha mégis fölösleges. rengeteg Föld szerű bolygó van olyan életkörülményekkel mint itt a földön. nyilván nem fog mindegyiken így élet kialakulni de a több ezerből valamelyiken nyilván ilyesmi is lehet. és még ezek közül valamelyik lehet eléri a szintet hogy ideutazzon, de a másik nem. így nyilván azokról beszélünk akik ide tudtak utazni.
mondjuk abban van valami hogy a másolatok tényleg nem olyan szépek.
de én azt nem értem hogy ezek nagytöbbje csak szőke és kék szemű. fekete hajúról sose hallottam. olyanok mint az árja nácik, de akkor lehet nem is földönkívüliek hanem nácik. csak átverik az embereket hogy idegenek és lehet pszicho programmal mást ültetnek az agyába. teljesen más emlékezetet, így a gyanú idegenekre terelődik nem pedig rájuk
19:58-as válasza nagyon tetszett.
Én igazából még annyit szeretnék hozzátenni, hogy az sem biztos hogy pont az emberi és emberszabásúak kezdenének fejlődni hanem mások. Ugye az egyszerű mikroorganizmusokból fejlődtünk ki mi is, de lehet hogy más bolygón, más körülmények között egy másik vonal kezdene el kifejlődni irgalmatlan szintekre, pl a rovaroké, vagy olyan élőlényeké amikről még elképzelésünk sincs mert ezen a bolygón soha nem jelentek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!