Az égből érkező rejtélyes hangokkal mit akarhatnek üzenni az idegenek?
Sok videó különböző helyeken készültek és vannak köztük olyanok, ahol nincsenek gyárak. Ha ez a bizonyíték gyenge lábakon áll. Nem minden sarkon vannak forgácsoló üzemek.
Na először is.
Nem azt írtam hogy bizonyíték, csak azt hogy úgy emlékszem talàltak magyarázatot a jelenségre. Azt sem írtam hogy a közelben vannak forgácsoló üzemek, tàvoli zajokról és légköri jelenségelről volt szó. Azt is írtam hogy nem emlékszem pontosan. De egyébként ha te az idegenek üzenetében akarsz hinni (mert arra ugye van bizonyíték) úgysem fogadnál el semmilyen magyarázatot.
Én sem írtam, hogy bizonyíték csak hangsúlyoztam "HA EZ A BIZONYÍTÉK" és tudtommal a forgácsoló üzemek adnak ki valami hasonló hangot, de az nem olyan erős, hogy egy szomszédos városban is hallható legyen, pláne ilyen hangzavar. Mag aztán kíváncsi lennék milyen légköri jelenség van hozzá köze, végül pedig ne dönts el magad mit fogadnak el mások, mert ez csak egy kifogás, amikor nem tud érvelni az illető.
Nem akartalak gúnyolni vagy ilyesmi, de ha úgy hangzott sajnálom. A légréteg nem ver vissza olyan szinten egy hangot és nem éri el azt a spektrumot, amit a jelen videóban hallhattunk, mellesleg a közelben lévő épületek tompítják vagy elnyelik és nem nevezném légköri jelenségnek sem, mert mesterséges nem természeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!