Űrhajó roncsot találtak a Marson?
Mióta elérhetővé vált a Google Mars applikáció az UFO hívők minden egyes képkockát alaposan szemügyre vesznek, így van ez az általam említett felvételről is. Miután kiszúrták az űrhajónak látszó objektumot feltöltötték a YouTube-on. Mit szóltok hozzá?
https://www.youtube.com/watch?v=or_PXyHTxTk
"Crashed UFO or Underground Base Entrance on Mars"
Ühüm. Lezuhant ufó meg földalatti bázis bejárata biztosan olyan állatira hasonlíthat egymáshoz.
Természetesen itt a Földön is ugyanolyan egy lezuhant Szojuz, mint Pista bácsi borpincéjének a lejárója.
:D
Nem hiszem.Némelyek feltételezik,akár tudni vélik,hogy innen-onnan érkezett lények itt vannak a Földön és a szomszédos égitesteken,ez ugyan nyilván nem lehetetlen,de nem is bizonyított.
Eredeti marslakók ?-igen régen talán létezhetett élet a Marson,de csak kezdetleges-és mikroszkopikus méretű-élőlényekre kell gondolni,űrhajózni aligha tudtak.
Ha az esetleges "odatelepült" földönkívüliek járművét találnák meg,az mit eredményezne?Semmiképpen sem az idegenek ittlétének fel-és elismerését.Az ufófanatikusok enélkül is hisznek benne,mások csalásra,vannak,akik az amerikai kormányzat titkos tervére gyanakodnának.Legfeljebb kisszámú racionálisan gondolkodó szakértő vizsgálná meg,akarná és tudná megvizsgálni a dolgot reálisan.
Űrhajónak látszó objektum...Hallottál a Mars-arcról?Sziklákból álló képződmény ,ami távolról egy fél emberi arcnak látszik.A marslakók üzenetének hitték,amíg nem sikerült közelről lefotózni.Kiderült a természetes eredete...
#7 "Én is a videóban láttam. Gondolom a blogukon teszik közzé, miután elmentik a képet és utána feltöltik a YouTube-on is. "
A gondolom kevés ehhez. Nem vagyok ellene bárcsak találnának ufo roncsot a Marson. Megnéztem a videó linkjeit és egyik se NASA link és sajnos a blogjuk linkjén fent van ez cikkben de ott se NASA linket mutat ahol eredeti NASA linket ír.
"Egyet nem értek, ha a marsjáró meglátta miért nem ment közelebb hogy megvizsgálhassa? Nekem gyanús a dolog."
Több okból nem mentek oda.
1. A marsjárónak elég komolyan megtervezett programja van, hogy hova menjen, mit kell elérnie, megnéznie.
Ha minden egyes, ufómániásnak furcsa kavicshoz odaküldözgették volna, még a tizedét sem járta volna be a megtett útnak.
2. A Curiosity nem egy felturbózott Humvee. Jól meg kell gondolni, hova kergetik oda, ha egyszer megborul, elakad, lőttek az egész küldetésnek. Ennek megfelelően a biztonságos útvonal tartása nagyon fontos.
3. A Curiosity képeit elemző csapat nem szenved mániákus pareidoliában. Vannak ott geológusok is, ők elég sokféle követ láttak már életükben és nem vetődnek minden árnyékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!