Űrhajó roncsot találtak a Marson?
Mióta elérhetővé vált a Google Mars applikáció az UFO hívők minden egyes képkockát alaposan szemügyre vesznek, így van ez az általam említett felvételről is. Miután kiszúrták az űrhajónak látszó objektumot feltöltötték a YouTube-on. Mit szóltok hozzá?
https://www.youtube.com/watch?v=or_PXyHTxTk
Utoljra azt olvastam, hogy jelenleg 1m (EGY MÉTER) felbontású képek állnak rendelkezésre a marsról.
Bár ha kanalat találtak, azt használni is kellett valakinek ...
Én meg úgy tudom, hogy a korábbi felvételek is elérhetőek, amik a Marsról készültek és azokat szokták vizsgálgatni. De az újakat is pixelről pixelre nézik át. Mindenkinek megvan a maga hobbija.
Én is a videóban láttam. Gondolom a blogukon teszik közzé, miután elmentik a képet és utána feltöltik a YouTube-on is. Na meg ezeken a képeken könnyű átsiklani, de akadnak mondom olyanok is, akik pixelről pixelre nézik át a képeket, mint a rajongók a Star Wars filmeket.
"Űrhajó roncsot találtak a Marson?"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!