Igaz, hogy Zala megyében történik a legtöbb UFO észlelés és emberrablás?
Figyelt kérdés
Rengetegszer hallok róla, hogy haverjaim fényeket láttak az égen, illetve a volt iskolatársaim közül két embert is elvittek állítólag egy éjszakára. Más megyékben is szoktak hasonló dolgok történni, vagy csak Zala ilyen népszerű az idegenek körében?2017. júl. 20. 22:23
1/14 anonim válasza:
Csak legalább téged vinnének már egy igazi tanulmányi útra valamelyik másik naprendszerbe.
És otthagynának egy kicsit, azt nem tudnád használni ezt az oldalt, és megszűnne a sok sületlen ufos kérdés:)
Menj inkább aludni, jobban jár mindenki a netes társadalom is, meg te is, legalább kialszod magad:)
2/14 anonim válasza:
Ez érdekes😄 zalai lakos vagyok viszont nem nagyon hallottam ilyenekről még úgyhogy engem is érdekelnek a válaszok.
3/14 anonim válasza:
Szerintem a haverjaid csak látják hogy milyen könnyen bepalizható vagy, és csak szórakoznak veled.
4/14 anonim válasza:
Érdekes, tizennyolc évet lehúztam ott, de mindig csak máshonnan hallottam észlelésekről. :D
5/14 anonim válasza:
Drágám! Itt van a legtöbb kocsma. :D Értsd, ahogy érted.
6/14 anonim válasza:
Két embert is elvittek? És melyik faj volt? Reptoidok, lumbulábiak vagy a glükokortikoidok? Szkeptikuskák mit léptek? :D
Pataky Attilát kérdezd meg, nálunk ő az ufóügyi szakértő, rendszeresen viszegetik el a plejádok és pálcával bökdösik (csak sajnos mindig vissza is hozzák)
8/14 anonim válasza:
Én még nem hallottam erről, pedig valaha neves ufókutató voltam.
9/14 anonim válasza:
Jaaa... A Sötét Zala meg a somogyi bicskások!
10/14 Suigetsu346 válasza:
Hát, nem tudom, én úgy hallottam, hogy Nyugat-Virginiában,Petersburgban sok "UFO" lakik, na meg ott van a híres 51-es körzet... Nem is tudtam, hogy ilyen közel is látni "UFO-kat" :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!