11/20 anonim válasza:
Najo dzsak ma mekkapod pár milijoér. Fizezzs előre töppit mekpeszéjjük.
12/20 anonim válasza:
Figyelj ha gondolod írj privátba annó jöban voltam a raptilliánokkal és adtak nekem 2 db mert lecerélték őket korszerűbb modellekre. 500 000 000 000 FT ért oda adom de ha jó fej vagy 1000 000 le alkudhatsz az árábol, nekem 1 elég csak akkor használom a a plejádokkal vagy a szürkékkel megyek a Tatooin i kocsmába inni!
13/20 anonim válasza:
Figyelj ha gondolod írj privátba annó jóban voltam a raptilliánokkal és adtak nekem 2 db mert lecserélték őket korszerűbb modellekre. 500 000 000 000 FT ért oda adom de ha jó fej vagy 1000 000 le alkudhatsz az árábol, nekem 1 elég csak akkor használom ha a plejádokkal vagy a szürkékkel megyek a Tatooin i kocsmába inni!
14/20 anonim válasza:
Boccs 2x ment de akkor írj privátba! Mer nekem 1 db csészealj elég azt is ritkán használom
15/20 anonim válasza:
Nem lopott!!! Alig használt cséjszaj eladó 200+Áfa; ingyenes szállítás; előre fizetve; csá
16/20 Vazul1972 válasza:
A repülő csészealj, egyáltalán nem drága. Viszont a cséjszaj igen, mert az luxusjárgány.
17/20 anonim válasza:
"Én mekdzsinálom neged,de gell lekalápp 1..."
Drááága Török/Dörök Szultán! Te mit keresel ezen az oldalon? Feltámadtál? Reinkarnálódtál? Vagy felemelkedtél, majd visszazuhantál erre a sz@ros kis bolygóra újra?
És mi van Senki Alfonzzal? Fülig Jimmy még mindig a rumba tesz egy kis teát?
Ölel és csókol
Vörös Karom
19/20 anonim válasza:
Hát, szerintem nem olcsó buli. Jobban jársz, ha levadászol egyet.
20/20 Wadmalac válasza:
Használd a roswelli módszert. Simán várd meg, amíg egy leesik, gyűjtsd be és titkold el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!