Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyibe kerül repülö cséjszaj...

Mennyibe kerül repülö cséjszaj épitése?

Figyelt kérdés

2017. máj. 31. 13:58
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
és honnan szerezek terjvrajzokat valaki tud egyet?
2017. máj. 31. 13:59
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Csészealj. Az attól függ. Részletek ismeretében lehet közelítő költségbecslést adni. Pl csésze is a tervezés részét képezi? Cukor lesz? Addig is míg ezek tisztázódnak, megyek, iszom egy kávét.
2017. máj. 31. 14:03
 3/20 A kérdező kommentje:
én nem maketet akarok rendes müködö legyen és hiper gyórs legyen elnézét kérek helyesirásért
2017. máj. 31. 14:06
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
A gyorsaság egy dolog, a felszereltség meg egy másik. Hány hibernáló kell? Mesterséges gravitáció? Fürdőszoba? Esetleg úszómedence is? Üvegház kiskerttel vagy parkszerű környezettel? Netán fegyverek az elvetemült űrkalózok ellen? A plazma ágyúnk most akciós, az 50%-os kedvezmény mellett ajándék protontorpedóvetőt is adunk hozzá! Terveztessen velünk repülő csészealjat, szabja saját igényeire! További részletek a www.repulocsesezalj.org weboldalon.
2017. máj. 31. 14:25
 5/20 A kérdező kommentje:

A következő [link] weboldal valószínűleg ideiglenesen üzemen kívül van vagy véglegesen új webcímre költözött.

Íme pár javaslat:

Ellenőrizze, hogy készüléke fogja-e a jelet és képes-e adatátvitelre.

Töltse újra ezt a weboldalt később.

A weboldal tárolt változatának megtekintése a Google-ról nics ilyen oldal

2017. máj. 31. 14:30
 6/20 anonim ***** válasza:

Elírták a címet. Helyesen:

www.repulocseszealj.org

Mindegy mert ez a lap se létezik már.

Itt találsz terveket:

[link]

A tervek egy része szabadalmazva van ezért meg kell keresni a szabadalom tulajdonosokat hogy felhasználhassad a saját csészealjad építéséhez.

2017. máj. 31. 15:31
 7/20 anonim válasza:
Én mekdzsinálom neged,de gell lekalápp 1 milijárdcsiliárdbiliárdfifiliárdkravanyisavanyimiliárd jen hozá.
2017. máj. 31. 15:35
 8/20 anonim ***** válasza:

Ne bajlódj az építéssel!

Az ócskapiacon 20÷40 Ft-ért már jó kinézetű csészealjakat vehetsz.

Hajítógép hiányában indításához elég a parittya is, amit magad is tudsz csinálni.

A kilövés sebessége a parittya hosszának és szögsebességének függvénye.

2017. máj. 31. 15:41
 9/20 A kérdező kommentje:
én azt halottam hogy csak pár millióbe kerül
2017. máj. 31. 16:11
 10/20 anonim ***** válasza:
En alairtam egy titok szerzodest. Nem mondtahom el mivel foglalkozok de legyen annyi eleg, hogyha eltelik 50-60 ev akkor barmiben tudok segiteni ufok teren. Legyen annyi eleg, hogy ez a John Titor story tenyleg igaz ;)
2017. máj. 31. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!