11/20 anonim válasza:
Egyébként tényleg úgy gondolom, hogy "nem vagyunk egyedül", bár abban nem vagyok biztos, hogy jó lenne, ha megjelennének. Talán olyan lenne, mint Amerika felfedezése, csak mi lennénk az indiánok
12/20 anonim válasza:
Valóban van értelmes földönkívüli civilizáció. Értelmesek, mert nem jönnek el egy olyan bolygóra, ahol az ember elpusztít mindent.
13/20 anonim válasza:
Persze, hogy vannak. Én is az vagyok, és arról lehet megismerni, hogy a két fülem közé szorult a fejem.
16/20 anonim válasza:
lol ezt inkább rádhagyom észlény:DDD Mindenki gondoljon amit akar, de hogy egy ennyire teheteten ember legyél. Ez nem egy olyan dolog amire rá lehet kérdezni hogy igen vagy nem. Ha 12 év alatt vagy megbocsátható
17/20 anonim válasza:
Há az vok én is nem kell rá parázni a helyzetre a Nibirurol gyüttem
18/20 anonim válasza:
Vannak. Te is, én is, meg kint a fa is űrlény, mivel a fa egy olyan lény, ami a földön él, és a föld az űrben van.
Még a cicám is az, meg a náthavírusom is űrlény.
20/20 anonim válasza:
Vannak de nem fognak idejönni ha jó a technológiájuk azért ha gyenge akkor azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!