Helgi2003 kérdése:
A macskák az űrből jöttek? Tehát Űrlények?
Figyelt kérdés
Kérlek mihamarabb válaszolj, mert van egy szobacicám és nem akarok egy földönkívülivel együtt lakni!#Cica űrlény
2017. febr. 19. 14:13
1/12 anonim válasza:
Igen, ők űrlények. Ezért van olyan nagy szemük és ezért viselkednek olyan furcsán, a dorombolás pedig a telepatikus kommunikáció mellékhatása, amit véletlenül mi emberek is észlelünk... a cicák ilyenkor üzenik a távoli űrbéli vezetőjüknek, hogy "hmm találtam egy kiváló emberpéldányt, akinek tökéletes a simogatási technikája, szeretném lefoglalni, hogy majd mikor átvesszük a hatalmat ő az én rabszolgám legyen"
2/12 anonim válasza:
Igazából mi is az űrből jöttünk,úgyhogy semmi baj.A macska a tökéletes háziállat számunkra.
3/12 anonim válasza:
Takarítsátok el az ilyen nyomorék kérdéseket, mert irritálóak és egyáltalán nem viccesek.
4/12 anonim válasza:
ez most komoly?
kérdező, hány éves vagy?
Vagy ha vicc akart lenni, rossz kategória..:)
Amúgy válaszolva a kérdésedre, nem. Nem űrlények, hanem aranyos, barátságos állatok.
6/12 anonim válasza:
Ennyi nyomorékot aki nem érti a viccet. Szánalmas :DD
7/12 anonim válasza:
utolsó.
jobb ha nem nyomorékozol le senkit.
te se vagy különb. :)
8/12 kingalujza válasza:
xDDDDDDDDDD a sok okos ember aki nem jött rá hogy ez egy vicc :"D (felesleges beszólni nekem úgyse nézem a kérdés válaszait)
9/12 anonim válasza:
A macskák rövid időn belül át fogják venni a hatalmat az emberek fölött és megalapítják a macskavárost:
10/12 anonim válasza:
mit vartok egy 2003ban szuletett embertol?
Sztem hulye aki posztolta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!