Hiztek az ufo emberablásban? Leginkább Isten hivöit kérdezem vannak bizónyitékokis
https://www.youtube.com/watch?v=pLZ_YCB9P68
Ha ilyen értelmi képességeitek vannak, mint a videóban szereplő embereknek, akkor igen léteznek!!....
Persze, hogy hiszek. Azok az idegenek valahonnan az isten háta mögül elindultak, amikor még a neandervölgyi nagyapám mamutot kergetett, pár ezer év alatt ideérnek, egy totálisan elhagyatott helyen elkapnak egy balekoz, akinek a kutya sem fog hinni, össze-vissza szívatják a szerencsétlent, aztán fogják magukat és hazamennek anélkül, hogy valami értelmeset csinálnának, ha már itt vannak. Feltételezem, hogy amikor pár ezer év múlva hazaérnek, a szomszédoknak mesélik hatalmas röhögések közepette, mekkora hülyét csináltak az emberiségből.
Teljesen logikus és érthető, nem is értem, hogyan is kételkedhet benne bárki is...
Én hiszek benn
Azt is tudom miért csinálják
Ipari kémkedést folytatnak. Az Edda művek egy munkatársával is történt már ilyen.
Nem, ilyen nem létezik.
A Biblia nem beszél "idegenekről"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!