Miért nem ismerik el? Hivatalosan hogy lezuhant. Ufo 1947
Inkább az a kérdés, hogy hogyan tudták eddig titokban tartani pont ezt az egy dolgot, amikor gyakorlatilag minden más meg kiszivárog, watergate, guantanamó, irak, hillary, stb.
A válasz pedig az, hogy nincs ott semmilyen k***rva ufó, amit titkolniuk kéne, ezért nem szivárgott még ki.
50 ezer év telt el a kerék és a gépkocsi között, majd fél évszázad alatt lecserélődtek a füstjelzések az okostelefonokra . . .
Ha mindezt magunk, emberek értük el, külső segítség nélkül, akkor 30 év múlva nem lesz gyógyíthatatlan betegség és gondolatunkkal fogunk mindent vezérelni, kommunikálni.
Szkeptikusoknak üzenném, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban! Nem szoktam írogatni, de ez esetben képtelen vagyok visszatartani magam. Naivitás az a hit, hogy máshol ( pl. Reticulum nevű csillagrendszerben) de bárhol másutt az univerzumban nem alakulhatott-e ki hasonló életforma mint pl. itt a földön. Kik is vagyunk mi? Olyan lények, akik hazudnak, ölnek, pénzért mindenre képesek, még arra is, hogy tönkretegyük a saját élőhelyünket. Azt már tudjuk, hogy lehet megölni egy atombombával több millió embert, de nem tudunk véglegesen meggyógyítani egy AIDS-es beteget. Miután horgász-vadász vagyok, rengeteget tartózkodom éjszaka a szabadban, és a különleges élményeimet azért nem osztom meg, mert 1-2 ember szemében idiótának tűnnék. Az újmexikói eset nem baleset volt, hanem üzenet. A hitetlenek meg csak higgyék azt, hogy csak mi primitív emberek élünk a hatalmas, ésszel fefoghatatlan univerzumban!
Üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!