Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit akar annyira titkolni a...

Mit akar annyira titkolni a NASA amiért vállalja, hogy elveszítse a hitelét?

Figyelt kérdés

Az UFO oldalak rögtön felkapták de én mást sejtek emögött a csalás mögött mondjuk nem földönkívülieket.

[link]

A 2013-ast törölték pár napja már, nemrég még lehetett látni és sem a Gigapantól sem a NASA-tól no comment. Lehetséges lenne, hogy már esetleg vannak vagy megvalósították az élhető körülményeket a Marson, amihez persze épületeket húztak fel, de teljes mértékben titkolni akarják és csak kiváltságosoknak tartogatják. Szerintetek?

A NASA 2017-es képe

[link]

Itt volt látható régóta a NASA 2013-as fekete-fehér képe az objektummal, de azt a cikkek megjelenését követően rövidesen törölték, már nem elérhető:

[link]

2017. márc. 13. 20:35
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

30#

Pedig úgy vártam, hogy ellenérveket hozol és megpróbálod megdönteni az állításom. Dehát az ezósoktól más nem is lehet várni. Ha látják, hogy nincs igazuk, akkor elkönyvelik hülyének a másikat és lelépnek.

2017. márc. 17. 11:46
 32/34 A kérdező kommentje:

"elkönyvelik hülyének a másikat"

Jaj lebuktam....

2017. márc. 17. 13:22
 33/34 anonim ***** válasza:
49%
Még mindig nem láttam egy érvet sem, ami megdöntené a magyarázatomat.
2017. márc. 17. 13:54
 34/34 anonim ***** válasza:
23%
A válasz IGEN titkolják!Régen eljutottak már a Marsra és nem a NASA-égisze alatt.David Wilcock interjúja Corey Goode-val.A NASA-csak egy fedőszervezet nem más!Egy kis pont azokhoz a szervezetekhez képest a NASA akik mind ezt finanszírozzák amire TE-itt feltetted ezt a kérdést.
2017. márc. 19. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!