Űrlény lehetett amit láttam illetve hallottam?
Még decemberben kb hajnal négykor felkeltem valamiért. Amikor kinyitottam a szemem láttam egy nagy fekete négyzet alakú valamit amiről minthogyha madzagok lógtak volna le, valamiért rögtön tudtam, hogy az egy űrhajó. Nagyon megijedtem ezért a takarót a fejemre húztam, és ekkor hallottam egy női hangot ami azt mondta: Nézd hogy bújkál.
Később azon a napon, hallottam egy férfi káromkodást, és nagyon éles zajokat meg morgást.
Szedek antipszichotikumot skizotípiás személyiségzavarra, mert hajlamos vagyok hallucinálni, de amikor ez történt akkor már bőven be volt állva a gyógyszerem, és kizárt hogy ennyir intenzív hallucinációm legyenek gyógyszer szedés közben. Szerintetek?
Alvásparalízis közben a legtöbben nem tudnak megmozdulni.
Szerintem is említsd meg a dokidnak mi történt.
Hasonló nekem is volt. A weekend házban aludtam. Kaparászásra ébredtem. Mit látok? A teraszon egy ilyen nagyon furcsa lény áll és néz rám a hipnotikus nagy fekete szemeivel: [link]
Ott volt egész éjjel. Reggelre eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!